Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина LG F2J6HS1W

Код товару: 146057
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина LG F2J6HS1W

Завантаження білизни: 7 кг; Максимальна швидкість віджиму: 1200 об/хв; Тип двигуна: Інверторний; Глибина: 45 см; Smart-управління: NFC; Колір: Світло-сірий;

Ціна: 22145 грн
шт

Опис товару Пральна машина LG F2J6HS1W

6 MOTION - 6 рухів турботи
На відміну від звичайних пральних машин, барабан LG має широкий набір варіантів обертання, максимально адаптованих до різних типів тканини та рівня забруднення білизни.
 
Inverter Direct Drive™
Система LG Inverter Direct Drive підвищує ефективність двигуна шляхом відмови від ременя та шківа, а також завдяки інверторній технології, що допомагає знизити споживання електроенергії та забезпечує більшу надійність машини. Ця спрощена система також допомагає зменшити шум.
 
Функція пари Spa Steam®
Нова технологія Spa Steam® спеціально розроблена для трьох циклів "Одяг малюка", "Гіпоалергенний", "Бавовна + Пар" з турботою проніжної та чутливої ​​шкіри.
 
Функція Швидкого прання TurboWash™
Функція Швидкого прання TurboWash™ дозволяє не лише скоротити цикл звичайного прання до 59 хвилин, а й значний економить споживання електроенергії та води. Найдрібніші частинки води під тиском розпорошуються під час полоскання, (120 секунд) Глибоко проникаючи у тканини та сприяє отриманню швидкого та ефективного результату.
 
Smart Diagnosis
Функція мобільної діагностики
Функція мобільної діагностики SmartDiagnosis дозволяє скоротити час та заощадити гроші у разі виникнення неполадок. Ви можете передати дані для визначення проблеми в центр технічної підтримки або самостійноза допомогою телефону.
 
Безшумна робота
Відтепер прямий привід Direct Drive настільки тихий, що ви можете використовувати пральну машину навіть уночі, не порушуючи солодкі сни. Рівень шуму прання становить 39.8 дБ, що на 2.5 дБ (блок кручення) менше у порівнянні із звичайною пральною машиною.

Пральна машина LG F2J6HS1W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина LG F2J6HS1W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина LG F2J6HS1W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина LG F2J6HS1W

Тип установки Окремо стоїть
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 7 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 85 х 60 х 45 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 55/74 дБ
Програми Бавовна Бавовна + Змішані тканини Повсякденне прання Об'ємні речі (Пухова ковдра) Гіпоалергенне прання Бережне прання Видалення плям Одяг малюка + Пар Спортивний одяг Моя програма (за замовчуванням Полоскання + Віджим) Безшумне прання Швидке 14 Делі
Функції Функція пари, Додаткове полоскання, Режим відкладеного прання, Половинне завантаження
Додаткові можливості Попереднє прання Відстрочення завершення Блокування від дітей Звук сигналу Увімк./Вимк. Очищення барабана Функція швидкого прання TurboWash
Вага, кг 60 кг

* Технічні характеристики Пральна машина LG F2J6HS1W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина LG F2J6HS1W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG F2J6HS1W

Код товару: 330129
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360168
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WAU 24T60BY 22489 грн
Код товару: 138199
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →