Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE

Код товару: 330129
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE

Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE - окрема автоматична модель з фронтальним завантаженням до 9 кг, керуванням за допомогою поворотних ручок і сенсорів.

Ціна: 22489 грн
шт

Опис товару Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE

Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE - окрема автоматична модель з фронтальним завантаженням до 9 кг, керуванням за допомогою поворотних ручок і сенсорів.
 
Енергозберігаюче та ефективне прання з EcoBubble
Технологія, за допомогою якої можна ефективно видалити найстійкіші плями навіть за низької температури. Активна піна створюється шляхом змішування миючого засобу, води та повітря, а потім проникає у тканини, видаляючи бруд. Цей спосіб прання дбайливіше ставиться до вашого одягу і заощаджує електроенергію.
 
Інтелектуальна панель керування
Панель управління AI інтелектуально регулює параметри прання відповідно до ваших потреб та вимог.Коли ви використовуєте пристрій, панель запам'ятовує ваш вибір та надсилає рекомендації щодо вибору потрібних програм. Програма SmartThings ще простіше у використанні - з його допомогою можна контролювати роботу пральної машини та перевіряти, скільки часу залишилося до кінця циклу. Крім того, він дозволяє вирішувати прості несправності чи проблеми.
 
Вищий енергетичний клас А
Вищий клас енергоефективності дозволяє скоротити споживання електроенергії та сприяє зниженню рахунків за електроенергію у вашому будинку. Крім того, його експлуатація є найбільш екологічною.
 
Гігієнічно чиста білизна
Коли активовано програму з функцієювідпарювання, на дні барабана утворюється пара, яка потім проникає в тканини. Його дія усуває до 99.9% бактерій та алергенів, допомагає позбутися плям і навіть стійких забруднень.
 
Що ще пропонує пральна машина Samsung?
Комфорт використання щодня з пральною машиною WW90T534DAE від Samsung. Використовувані технології дозволили позбавити вас необхідності вручну мити відсік для миючих засобів і барабан пральної машини. Активна піна забезпечує виняткову ефективність прання, а тиха робота мотора Digital Inverter не порушить ваш спокій. Крім того, він більш ефективний та ефективно використовує енергії.
 
Очищення барабана
Без використання миючогозасоби ви отримаєте ідеальну чистоту барабана, дверцята пральної машини та мембрани. Потужний струмінь води та енергійний віджимання видаляють бруд і до 99.9% бактерій, причиною яких можуть бути неприємні запахи всередині пристрою. Пральна машина подасть сигнал про необхідність очищення.
 
Висувний ящик StayClean
Забудьте про ручне очищення відсіку для миючих засобів. Спеціальна система промивання водою видаляє осад та залишки інших миючих засобів, залишаючи ящик ідеально чистим. І ви можете насолоджуватися його практичною функціональністю.
 
Діамантовий барабан
Спеціально виготовлена ​​внутрішня частина барабана запобігає втягуванню волокон та пошкодженню одягу. Цепов'язане із системою ромбоподібних отворів на його поверхні.

Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE

Тип установки Отдельностоящая
Управління Поворотная ручка + сенсоры
Тип завантаження Фронтальная
Колір Белый/черный
Максимальне завантаження, кг 9 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1400 об/мин
Габариты (ШxГxВ) 60 x 55 х 85 см
Клас прання А
Клас віджимання А
Рівень шуму Уровень шума при стирке: 53 дБ
Уровень шума при отжиме: 74 дБ
Програми Количество программ: 22
Своя программа
Быстрая стирка
Отсрочка старта
Легкая глажка (антисминание)
Спортивная одежда
Хлопок
Тихая стирка
Очистка барабана
Эко
Гигиена
Смешанная стирка
Оптимальная стирка
Супербыстрая программа
Функції Функции пара
Функция активной пены
Управление со смартфона
Автоматическое дозирование
Датчик протечки воды
Eco Bubble
Панель управления AI
Smart Control
WiFiConn
Матеріал бака Пластик
Додаткові можливості Инверторный двигатель
Электронный дисплей
Защита от протечек
Защита от детей
Контроль пенообразования
Контроль дисбаланса
Вага, кг 68 кг

* Технічні характеристики Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина SAMSUNG WW90T534DAE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG WW90T534DAE

Код товару: 138199
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368167
На замовлення, 1-3 дні
LG F4WV310S3E 22962 грн
Код товару: 304906
На замовлення, 1-3 дні
LG F4WV309N3E 23048 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →