Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина LG F2J3HS2W

Код товару: 162400
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина LG F2J3HS2W

Пральна машина автоматична • окремостояща • А • завантаження білизни: 7 кг • віджимання: 1200 об/хв • клас віджиму: В • білий, люк — сріблястий

Ціна: 21844 грн
шт

Опис товару Пральна машина LG F2J3HS2W

Пральна машина LG F2J3HS2W – це поєднання компактності та великої місткості. Глибина цієї моделі – 44 см, її зручно встановити навіть у маленькій ванній кімнаті. У барабан можна завантажити до 7 кг білизни, зазвичай цього вистачає для сім'ї із трьох-чотирьох осіб.

ДІЄ З СИТУАЦІЇ
Крім традиційних програм для прання невибагливої ​​бавовни та змішаних тканин є режими для делікатних виробів і вовни. Ви зможете довірити приладу навіть тонку сукню з віскози або ніжний джемпер кашеміровий. «Швидкий» цикл за півгодини освіжить, наприклад, сорочку перед важливою зустріччю. Машина віджимає білизну зі швидкістю до 1200 оборотів на хвилину, що суттєво прискорює наступнусушіння.

ДЛЯ ДІТЕЙ І НЕ ТІЛЬКИ
Програма «Одяг малюка» приділяє особливу увагу вимиванню з волокон тканин залишків миючих засобів. Їй допомагає функція обробки парою. Така дія сприяє усуненню бактерій та пилових кліщів, що стане в нагоді і людям, схильним до алергії.

ПРИ РОЗДІЛЬНИХ ТАРИФАХ
Ці моделі присвоєно клас енергоефективності А. Підвищити економічність дозволяє і відкладений старт (до 19 годин). Встановіть потрібний час, і машина автоматично почне прання в найдешевший годинник. Звуковий сигнал сповістить вас, коли процес завершиться.

ВСЕ ПРОДУМАНО
За безпеку відповідає система захисту від перепадів напруги електромережі. Уу разі виникнення якихось неполадок ви зможете провести первинну діагностику за допомогою вашого смартфона. По можливості майстер сервісного центру допоможе вам дистанційно чи заздалегідь знатиме, яка робити потребує заміни, що прискорить ремонт.

Пральна машина LG F2J3HS2W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина LG F2J3HS2W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина LG F2J3HS2W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина LG F2J3HS2W

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий/сріблястий
Максимальне завантаження, кг 7 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 60/44/85 см
Клас прання А
Клас віджимання А
Рівень шуму 73 дБ / 55 дБ при пранні /
Програми 10 шт
Функції Швидке прання
Таймер закінчення прання
Прання пором
Захист від протікання
Контроль піноутворення
Контроль дисбалансу
Додаткові можливості Захист від дітей
"Мобільна" діагностика
Захисне вимк. при стрибках напруги
Вага, кг 59 кг

* Технічні характеристики Пральна машина LG F2J3HS2W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина LG F2J3HS2W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG F2J3HS2W

Код товару: 330129
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360168
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WAU 24T60BY 22489 грн
Код товару: 138199
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →