Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер LG AC09BQ

Код товару: 260281
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер LG AC09BQ

Кондиціонер LG AC09BQ розроблений, щоб ідеально поєднуватися з мінімальним або класичним стилем вашого будинку. Дзеркальна поверхня лицьової панелі продукту відображає навколишнє оточення, акцентуючи увагу на інтер'єрі та забезпечуючи його цілісність.

Ціна: 39388 грн
шт

Опис товару Кондиціонер LG AC09BQ

Кондиціонер LG AC09BQ розроблений, щоб ідеально поєднуватися з мінімальним або класичним стилем вашого будинку. Дзеркальна поверхня лицьової панелі продукту відображає навколишнє оточення, акцентуючи увагу на інтер'єрі та забезпечуючи його цілісність, а також символізує безчасність краси завдяки міцності скла.
 
Dual Inverter компресор із 10-річною гарантією
Інверторний компресор LG вирішує проблеми, пов'язані з недостатньою продуктивністю та шумом, внаслідок чого кондиціонер охолоджує приміщення швидше, працює тихіше і служить довше. Завдяки десятирічній гарантії на компресор перевагами кондиціонера LG можна користуватисядовше.
 
Низький рівень шуму
Одним із найважливіших показників для користувача є мінімальний рівень шуму. У більшості кондиціонерів LG цей показник досягає позначки в 19 дБ, що є одним із найнижчих показників у світі. Таких показників було досягнуто завдяки використанню двороторного інверторного компресора Dual Inverter.
 
Енергоефективність та швидке охолодження
Інверторний компресор постійно регулює свою продуктивність для підтримки оптимальної температури у приміщенні. Технологія DUAL INVERTER дозволяє економити більше електроенергії, ніж звичайний компресор.
 
Ефективнийнагрівання
Робота LG Inverter ARTCOOL Mirror в режимі інтенсивного нагріву дозволяє ефективно нагрівати приміщення в перехідний опалювальний період - пору року, коли система центрального опалення не працює, оскільки температура зовнішнього повітря вже досить висока або недостатньо низька.
 
Іонізатор
Понад 3.000.000 іонів, що генеруються іонізатором Ionizer Plus, роблять повітря в приміщенні настільки чистим і свіжим, що відрізнити квартиру від парку буде досить важко. Доведено, що іонізатор усуває понад 99% місцевих бактерій за 60 хвилин. (Кишкова паличка – понад 99,9% за 30 хвилин, золотистий стафілокок – понад 99,6% за 60 хвилин).
 
Розумна діагностика
Розумна діагностикадозволяє користувачеві перевірити налаштування кондиціонера, а також опис несправності через смартфон.
 
Режим Active Energy Control
Опція дозволяє контролювати енергоспоживання у реальному часі. Залежно від кількості людей у ​​приміщенні ви можете вибирати продуктивність кондиціонера. Такий спосіб дозволяє економити електроенергію і не використовувати всю потужність тоді, коли в цьому немає потреби.
 
Керуйте споживанням електроенергії
З функцією активного контролю енергоспоживання (LG Active Energy Control) ви можете виставляти витрати енергії самостійно – на 80%, 60% та 40%. Керуйте ефективністю охолодження та знижуйте витрату електрикиодним натисканням кнопки.
 
Швидка та проста установка
Кондиціонери LG розроблені для більш простої та ефективної установки незалежно від обстановки та кількості осіб, які беруть участь у процесі. За рахунок скорочення робочої сили та часу, необхідного для встановлення, тепер можна встановити більше кондиціонерів у більшій кількості будинків за короткий термін.

Кондиціонер LG AC09BQ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер LG AC09BQ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер LG AC09BQ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер LG AC09BQ

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) До 25 м²
Режими роботи Автоматичний
Вентилятор
Іонізація
Нічний
Обігрів
Осушення
Охолодження
Очищення повітря
Турборіжим
Рівень шуму, БД Рівень шуму, внутрішній блок: 19 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок: 41 дБ
Тип холодоагенту R32
Фаза Однофазовий
Холодне виробництво, KW 3.7
Виробництво тепла, KW 4.1
Пульт дистанційного керування Є
Таймер Є
Розміри внутрішнього блоку, CM Габарити внутрішнього блоку (ВхШхГ), см: 34 х 84 х 19
Вага внутрішнього блоку: 9 кг
Розміри зовнішньої одиниці, см Габарити зовнішнього блоку (ВхШхГ), см: 49 х 72 х 23
Вага зовнішнього блоку: 28 кг
Налаштування швидкості обертання вентилятора Є
Інші функції та функції Прихований LED-дисплей з моніторингом енергоспоживання
Технологія Jet Cool
EZ-фільтр
Функція Active Energy Control
Режим «Комфорт ПЛЮС»
6 ступенів контролю жалюзі
Антибактеріальний фільтр подвійного захисту

Додаткова інформація:
WiFi управління
Розумна діагностика
Компресор LG DUAL Inverter 10 років гарантії
Моніторинг енергоспоживання
Покриття Голд Фін
Самоочищення
Тихий режим зовнішнього блоку
Комфортний потік повітря
Мінімальна температура для роботи кондиціонера в режимі нагріву -10°C
Забарвлення Сріблястий

* Технічні характеристики Кондиціонер LG AC09BQ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер LG AC09BQ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG AC09BQ

Код товару: 118664
На замовлення, 1-3 дні
Digital DAC-30C5 39990 грн
Код товару: 309540
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252055
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →