Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80

Код товару: 258118
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80

Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80 – світлосильна модель з великим збільшенням, розроблена спеціально для астрономічних спостережень. Він чудово підійде для вивчення наземних об'єктів при денному світлі. У цей бінокль можна побачити поверхню Місяця, планети Сонячної системи, розглянути метеорні потоки.

Ціна: 17243 грн
шт

Опис товару Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80

Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80 – світлосильна модель з великим збільшенням, розроблена спеціально для астрономічних спостережень. Він чудово підійде для вивчення наземних об'єктів при денному світлі. У цей бінокль можна побачити поверхню Місяця, планети Сонячної системи, розглянути метеорні потоки.
 
За своїми можливостями Levenhuk Bruno PLUS 20x80 перевершує деякі телескопи-рефрактори початкового рівня. Він підійде для спостережень на природі та в межах міста, забезпечує широке поле зору.
 
Бінокль побудований на призмах Porro, на лінзи нанесено багатошарове покриття, що просвітлює. Оптика виготовлена ​​зі скла BaK-4. Бінокль формує яскраве та чітке зображення.П'ятиелементні очки вирівнюють поле зору та зводять до мінімуму хроматизм картинки.
 
Міцний корпус виготовлений з алюмінію. Герметична конструкція бінокля дозволяє проводити спостереження навіть у складних погодних умовах. Корпус заповнений азотом – це захищає лінзи від запотівання при різкій зміні температури.
 
Бінокль Levenhuk Bruno Plus 20x80 забезпечує 20-кратне збільшення та призначений для спостережень зі штатива. З рук можна вести лише короткочасні оглядові спостереження - через їхнє природне тремтіння зображення буде розмиватись. На спеціальній штанзі у центрі бінокля є різьбове гніздо для кріплення до штатива.
 
Бінокль можна налаштувати підспостерігача: міжзоряна відстань регулюється, на правому окулярі є налаштування діоптрій, наглазники висувні.

Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80

Тип Бінокль
Особливості Діаметр об'єктива: 80 мм
Поле зору на 1 км: 56 м
Розміри: 301 x 230 x 94 мм
Вага: 2600 г
Корпус: алюміній
Захист Водостійкість
Захист від запітніння
Пилівлагонепроникний корпус
Тип дизайну Морський, астрономічний
Френдеринг 20 x

* Технічні характеристики Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Levenhuk Bruno PLUS 20x80

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Bruno PLUS 20x80

Код товару: 231182
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346784
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240258
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →