Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Levenhuk Broadway 325F з підсвічуванням та ланцюжком, срібний

Код товару: 169909
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Levenhuk Broadway 325F з підсвічуванням та ланцюжком, срібний

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Бінокль Levenhuk Broadway 325F з підсвічуванням та ланцюжком, срібний

Бінокль Broadway 325F – яскравий представник лінійки Levenhuk Broadway, тобто цілої серії стильних, якісних та компактних театральних біноклів. Такий бінокль підійде до найвишуканішого вбрання, не кажучи вже про те, що він дозволить насолодитися постановкою або концертом у всіх деталях. Говорячи конкретно про модель Broadway 325F, можна відзначити її оригінальність та елегантність: матова поверхня корпусу має вишуканий сріблястий колір і окантована металом. Сам корпус також виконаний з металу, але це не заважає йому відрізнятися малою вагою близько 200 г. Такий мініатюрний бінокль легко поміститься в театральній сумочці. Центральне фокусування дозволяє швидко налаштувати потрібну різкість, а світлодіоди виконують функціюліхтарика, що допомагає вам у напівтемряві залу для глядачів безпомилково визначити своє місце. Не менш корисна така деталь, як ланцюжок, вона не дозволить вам втратити або забути бінокль, до того ж вона гармонійно поєднується з корпусом завдяки чорно-сріблястому плетінню.

Бінокль Levenhuk Broadway 325F з підсвічуванням та ланцюжком, срібний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Levenhuk Broadway 325F з підсвічуванням та ланцюжком, срібний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Levenhuk Broadway 325F з підсвічуванням та ланцюжком, срібний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Levenhuk Broadway 325F з підсвічуванням та ланцюжком, срібний

* Технічні характеристики Бінокль Levenhuk Broadway 325F з підсвічуванням та ланцюжком, срібний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Levenhuk Broadway 325F з підсвічуванням та ланцюжком, срібний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Broadway 325F з підсвічуванням та ланцюжком, срібний

Код товару: 256099
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 165862
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →