Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Lenovo QT81 White

Код товару: 255202
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Lenovo QT81 White

Вбудованого акумулятора в навушники ємністю 40 мАч вистачає до 5 годин (залежно від гучності прослуховування) відтворення музики.

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару Навушники Lenovo QT81 White

 Зарядний кейс забезпечує до 30 годин роботи батареї, що дозволить вам насолоджуватися музикою весь день. Приємним бонусом є можливість кейсу зарядити ваш смартфон. Цифровий дисплей Ви завжди зможете дізнатися точний заряд акумулятора, адже всередині кейсу розташований цифровий дисплей, що відображає заряд кожного навушника окремо і залишок заряду кейсу. Керування одним торканням Перемикайте треки або ставте відтворення на паузу простим дотиком до навушника. Сенсорні панелі, вбудовані в обидва вкладиші, значно спрощують контроль над піснями, що грають, і вхідними викликами, роблячи управління більш комфортним. Подвійний торкання запускає/зупиняє відтворення треку.Двосекундний торкання правого навушника – наступний трек, лівого – попередній. Двосекундне торкання щоб Відповісти/завершити дзвінок. П'ятисекундне торкання щоб відхилити виклик. Прекрасний звук Акустична структура типу "напів-вкладиш" використовується для ефективного покращення звукового ефекту. Lenovo QT81 оснащений динаміком 13 мм, щоб розкрити більше музичних деталей. Навушники мають професійне регулювання частот, сильні та потужні низькі, чіткі середні, чудові та ніжні високі частоти, що забезпечують гарне об'ємне звучання. Безмежне спілкування Завдяки новому поколінню мікросхем Bluetooth 5.0 навушники можуть працювати в бінауральному режимі. Це дає вам можливістьвикористовувати один навушник поки інший знаходиться на зарядці. Двоканальна передача Лівий та правий навушники мають двоканальну передачу, і режим "головний-підлеглий" можна перемикати за бажанням, що дає можливість отримати нові відчуття від навушників. Мінімальна затримка Граючи в ігри ви чутимете те, що бачите. Звук та зображення синхронізуються, щоб ви могли насолоджуватися плавним ігровим процесом. Водонепроникні бездротові навушники – невід'ємний атрибут активного життя сучасної людини. Оснащені вологозахистом міжнародного стандарту IPX4, TWS навушники Lenovo QT81 стануть приємним доповненням до занять спортом, пробіжок та прогулянок.

Навушники Lenovo QT81 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Lenovo QT81 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Lenovo QT81 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Lenovo QT81 White

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротове з Bluetooth
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Напіввідкриті
Тип кріплення Без дод. кріплень
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Ємність кейсу: 1200 мАг
Місткість навушників: 40 мАг
Цифровий дисплей акумулятора
Наявність Bluetooth 5.0
Час відтворення музики: близько 5 годин (залежить від гучності музики)
Розмір кейсу: 83 х 48 х 30 мм
Розмір навушника: 41 х 17 х 16 мм
Розмір драйвера: 13 мм
Частотний діапазон: 20-20 000 Гц.
Захист від вологи за стандартом IPX4
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники Lenovo QT81 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Lenovo QT81 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lenovo QT81 White

Код товару: 314570
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252143
На замовлення, 1-3 дні
Letv L18 White 1204 грн
Код товару: 252144
На замовлення, 1-3 дні
Letv L18 Black 1204 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →