Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Letv L18 White

Код товару: 252143
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: LeTV
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Letv L18 White

Найвищу свободу дій та нічим не спотворений звук гарантують користувачам бездротові навушники LeTV L18 Black. Бездротова конструкція та мініатюрна вага зовсім не обмежують рухи, гарнітура не заважає в процесі використання, при цьому надійно кріпиться у вушному каналі. Як і інші пристрої цього виду, запропонована вашій увазі гарнітура відрізняється повною відсутністю проводів та оголов'я, тому аксесуар не стримуватиме ваші рухи або, наприклад, заважатиме вам у громадському транспорті.

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Навушники Letv L18 White

 ТВС-навушники з мікрофоном ідеальним чином підійдуть для телефону. Гарнітура приваблива для всіх, підійде для більшості користувачів: спілкування в соціальних мережах, переглядів роликів на Ютубі, відтворення музики і т.д. Для з'єднання з джерелом звуку передбачено інтерфейс Bluetooth. Корпус та загальний дизайн TWS-навушники комфортно носити навіть тривалий час, модель без кріплення. Вкладиші зручно вставляються у вуха, створюючи першокласну ізоляцію зовнішніх звуків. Чорний колір корпусу привертає увагу оточуючих та доповнює стильний зовнішній вигляд власника. Якщо ви часто знаходитесь на свіжому повітрі, наприклад, гуляєте з вихованцем, врахуйте, що це TWS-навушники звологозахистом, у разі потреби здатні витримати невеликі краплі поту чи дощу. Технічні особливості ТВС навушників LeTV L18 Black Для чистоти звучання TWS-навушники оснащені якісними динаміками. Модель з шумоподавленням, динамічні, акустичне оформлення напіввідкритого типу, а також інші параметри точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися чистим звуком та відсутністю зовнішніх шумів. Налаштувати гучність, змінити трек або відповісти на дзвінок допоможе сенсорне керування гарнітури. Можливості акумуляторів Щоправда, невеликі розміри гарнітури LeTV L18 Black мають і негативний бік - маленьку ємність вбудованої батареї 30mAh*2. Однак це не проблема, враховуючи наявність зарядного кейсуз бездротовою зарядкою. Він допоможе дуже швидко повернути заряд, крім того, солідна 400mAh ємність АКБ самого кейсу надовго забезпечить ваші навушники енергією. Така батарея гарантує до 6 повних зарядів навушникам без зовнішніх джерел живлення. Після цього потрібно буде зарядити кейс через стандартний роз'єм Type-C. Час роботи пристрою після повної зарядки досить великий до 3 годин. Звісно, ​​точний час роботи залежить від інтенсивності навантаження. Для розмов та перегляду відео цифри будуть різними. При цьому під час відновлення заряду ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно для здоров'я слуху.

Навушники Letv L18 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Letv L18 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Letv L18 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Letv L18 White

Тип Навушники
Тип дизайну вкладиші
Метод з'єднання бездротові
Версія Bluetooth 5.0
Тип кріплення без кріплення
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково TWS, з бездротовою зарядкою, сенсорні, вологозахисні, з активним шумоподавленням, із зарядним кейсом
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники Letv L18 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Letv L18 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Letv L18 White

Код товару: 313125
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313188
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 144493
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →