Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White

Код товару: 346726
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White

Повну свободу дій та нічим не спотворений звук гарантують власникам True Wireless Stereo навушники Lenovo LP80 Pro white. Бездротова конструкція та мініатюрна вага зовсім не стримують руху, девайс не заважає при використанні, при цьому міцно фіксується у вухах.

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White

 Корпус та загальний дизайн

TWS-навушники зручно носити, модель. Вкладиші комфортно вставляють у вуха, створюючи хорошу ізоляцію від зовнішніх шумів.
 
Білий колір виробу привертає увагу та доповнює стильний образ власника.
 
Якщо плануєте багато часу проводити на свіжому повітрі, наприклад, гуляєте з вихованцем, зверніть увагу, що це TWS-навушники без вологозахисту, але вони можуть витримати дрібні краплі води.
 
Технічні особливості ТВС навушників Lenovo LP80 Pro white
Для максимально чистого та насиченого звуку бездротові навушники забезпечені надійними динаміками. Гарнітура без шумозаглушення, динамічні, акустичне оформлення напіввідкритого типу, атакож інші особливості точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися ідеальним звучанням та відсутністю сторонніх шумів.
 
Налаштувати гучність, змінити пісню в плеєрі або відповісти на дзвінок по телефону допоможе керування гарнітурою.
 
Робота акумуляторів
На жаль, компактні габарити гарнітури Lenovo LP80 Pro white мають і зворотний бік - незначну ємність АКБ. Але все ж таки це не проблема, враховуючи наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він допоможе дуже швидко поповнити заряд, крім того, велика 280mAh ємність акумулятора самого кейсу надовго забезпечить ваші аксесуари електроенергією. Така батарея забезпечить кілька повних зарядів безпідключення до розетки. Після цього потрібно зарядити кейс через стандартний роз'єм.
 
Час роботи гарнітури після повної зарядки досить тривалий. Звичайно, час роботи залежить від режиму використання. Для розмови по телефону та прослуховування музики цифри відрізнятимуться. При цьому під час зарядки ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для здоров'я слуху.

Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White

Тип дизайну вкладыши
Метод з'єднання беспроводные
Тип акустичної конструкції полуоткрытые
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, с зарядным кейсом
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro White

Код товару: 107666
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233388
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244820
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →