Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro Black

Код товару: 346725
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro Black

Повну свободу рухів та ідеальний звук забезпечать власникам TWS-навушники Lenovo LP80 Pro black. Бездротова конструкція та мінімальна вага зовсім не обмежують рухи, пристрій не заважає під час експлуатації, при цьому міцно фіксується у вушному каналі.

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro Black

Конструкція та особливості дизайну
TWS-навушники зручно носити, модель. Вкладиші зручно «сідають» у вушному каналі, створюючи відмінну ізоляцію зовнішніх звуків.
 
Чорний колір корпусу привертає увагу оточуючих та доповнює стильний зовнішній вигляд власника.
 
Якщо ви часто знаходитесь поза приміщенням, наприклад, тренуєтеся або вигулюєте вихованця, врахуйте, що це навушники без вологозахисту, але здатні витримати невеликі частки вологи.
 
Технічні характеристики повністю бездротових навушників Lenovo LP80 Pro black
Для чистого та насиченого звучання ТВС-навушники оснащені надійними динаміками. ТВС-навушники без шумоподавлення, динамічні,акустичне оформлення напіввідкритого типу, а також інші параметри точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися насиченим звучанням та відсутністю зовнішніх шумів.
 
Налаштувати рівень гучності, переключити трек або відповісти на виклик дозволяє керування гаджетом.
 
Робота акумуляторів
При цьому маленькі розміри пристрою Lenovo LP80 Pro black мають і негативну сторону - невелику ємність вбудованої батареї. Однак це не проблема з урахуванням зарядного кейсу із звичайною зарядкою. Він дозволить дуже швидко поповнити заряд, крім того, велика 280mAh ємність вбудованої батареї самого кейсу на великий термін забезпечить ваші аксесуари енергією. Така батарея забезпечитькілька повних заряджень без зовнішніх джерел живлення. Після цього потрібно буде зарядити кейс через стандартний інтерфейс.
 
Період роботи гарнітури від одного заряду досить тривалий. Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій, залежить від інтенсивності та режиму навантаження. Для телефонних розмов та відтворення мультимедіа цифри будуть різними. При цьому під час зарядки ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно для слуху.

Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro Black

Тип дизайну вкладыши
Метод з'єднання беспроводные
Тип акустичної конструкції полуоткрытые
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, с зарядным кейсом
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бездротові навушники Lenovo LP80 Pro Black

Код товару: 107666
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233388
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244820
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →