Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Lemfo LEM13 Black

Код товару: 232370
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lemfo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Lemfo LEM13 Black

Lemfo LEM 13 – новинка з оригінальним дизайном, підтримкою опції Face ID, широким функціоналом та поворотним екраном 360° на базі операційної системи Android. До ключової функції даної моделі можна віднести можливості повороту екрану на 360°, що дозволяє просте регулювання кута зйомки на дві камери 8Мп та 2МП, дана технологія використовується вперше у світі та тільки на цій моделі. Lemfo LEM13 - розумний годинник який повністю зможе замінити смартфон. Його можна використовувати як плеєр, фотокамера, на них можна знімати відео, користуватися навігаторам і шукати інформацію в інтернеті.

Ціна: 7224 грн
шт

Опис товару Розумні часи Lemfo LEM13 Black

 Корпус і ремінець Корпус смарт годинника має діаметр 51 мм, округлої форми, знімний ремінець з антиалергічного силікону. Крім того, годинник має дві камери 2 і 8 МП для відео-дзвінків та ідентифікації власника через Face ID, дана функція дозволяє розблокувати смарт годинник за допомогою вашого обличчя. Також, у даній моделі передбачений рівень водонепроникності IP67, їх можна не знімати на час активних тренувань та миття рук. Екран Яскравий та насичений дисплей, виготовлений за технологією IPS, відмінне розширення 400 х 400 пікселів та діагональ 1.6 дюйма. Процесор і операційна система Android годинник, що працює на базі операційної системи Android 7.1.1, а значить, Вам доступні всі її переваги. За швидкість роботивідповідає сучасний чотириядерний процесор MT6739, що гарантує швидку та надійну роботу гаджета. Під оперативну пам'ять система відводить 3 Гб, тоді як у інтегрованій є цілих 32 Гб. І лише Ви вирішуєте, займете його музикою, необхідними програмами чи робочими документами. А може, й усім одразу. Підключення до інших пристроїв може здійснюватись через WI-FI, GSM, GPS та Bluetooth. Для використання годинника як смартфона достатньо вставити nano SIM-карту в спеціальний слот і насолоджуватися спілкуванням з близькими людьми.

Розумні часи Lemfo LEM13 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Lemfo LEM13 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Lemfo LEM13 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Lemfo LEM13 Black

Тип Смарт-годинник
Операційна система Android
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS
Матеріал корпусу Кераміка, пластик
Колір справи Чорний
Захист від ударів Є
Інтерфейси Wi-Fi Є
Bluetooth 4.2
ЦП Процесор MediaTek MTK6739
Об'єм побудованої пам’яті Флеш-пам'ять 32 ГБ
Оперативна пам'ять 3 ГБ
Акумулятор 1280 mAh
додаткова інформація Дзвінки та оповіщення Вбудований мікрофон, Події календаря, Соціальні мережі, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Функція SOS, Електронна пошта

* Технічні характеристики Розумні часи Lemfo LEM13 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Lemfo LEM13 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lemfo LEM13 Black

Код товару: 263255
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289759
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342318
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →