Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Amazfit Neo Smartwatch Black

Код товару: 232371
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AmazFit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Amazfit Neo Smartwatch Black

Смарт – годинник Amazfit Neo виглядає яскраво та стильно. Ретро дизайн годинника чудово поєднується з високою функціональністю і практичністю. Чотири великі кнопки на корпусі полегшують керування, великий постійно активний дисплей забезпечує швидкий доступ до актуальної інформації. Amazfit Neo – ваш надійний супутник у будь-яких пригодах.

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Розумні часи Amazfit Neo Smartwatch Black

 Серцевий ритм під контролем Сучасний оптичний датчик BioTracker PPG вимірює частоту серцевих скорочень та стежить за вашим станом 24 години на добу. Висока точність вимірів та цілодобове спостереження дозволять вам підібрати максимально ефективні види навантажень для підтримання відмінного самопочуття. Попередження про відхилення від нормального серцебиття допоможе уникнути небезпечних станів та вчасно звернути увагу на своє здоров'я. Фото 2 Amazfit Neo Smart watch Фото 3 Amazfit Neo Smart watch Стан здоров'я за шкалою PAI Інноваційна система оцінки здоров'я PAI обробляє всю отриману інформацію та виводить результат вимірювань у зручному для розуміння форматі. Використовуйте універсальну шкалу PAI,щоб не розумітися на складних показниках, а отримати точну та актуальну оцінку свого самопочуття. Аналіз активності Amazfit Neo стежить за різними видами вашої активності та за прогресом під час тренувань. Отримуйте інформацію про пройдену відстань, швидкість, витрачені калорії, стежте за частотою серцевих скорочень під час занять бігом, ходьбою або велоспортом.

Розумні часи Amazfit Neo Smartwatch Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Amazfit Neo Smartwatch Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Amazfit Neo Smartwatch Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Amazfit Neo Smartwatch Black

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS
Розміри (SHHVKHT) 40.3 x 41 x 11.7 мм
Вага 32 г
Діагональний 1.2
Інтерфейси Bluetooth 5.0
Акумулятор 160 mAh
додаткова інформація Підтримувані пристрої: Android 5.0 або iOS 10.0 та вище
Час зарядки: 2,5 години
Always-On Display

* Технічні характеристики Розумні часи Amazfit Neo Smartwatch Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Amazfit Neo Smartwatch Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Amazfit Neo Smartwatch Black

Код товару: 213154
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349786
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349795
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →