Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E (42053)

Код товару: 260332
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lego
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі дизайнери та роботи Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E (42053)

Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E кидає справжній виклик досвідченим будівельникам LEGO. За допомогою таких елементів, як підвіски та пневматичний привід, діти можуть будувати різні машини з реалістичними функціями – від дверей, що автоматично відчиняються, до потужного приводу на чотири колеса.

Ціна: 7783 грн
шт

Опис товару Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E (42053)

Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E кидає справжній виклик досвідченим будівельникам LEGO. За допомогою таких елементів, як підвіски та пневматичний привід, діти можуть будувати різні машини з реалістичними функціями – від дверей, що автоматично відчиняються, до потужного приводу на чотири колеса.
 
Від підйомних кранів до суперавтомобіля, будь-яку модель можна перебудувати в інший транспортний засіб, дозволяє ще більше розширити можливості гри. Конструктор Лего Технік дозволяє будувати складні функціонуючі моделі з реального життя, такі як коробки передач, поршневі двигуни, що працюють, і стріли підйомних кранів, які поєднуються з іншими кубиками.LEGO.
 
Прекрасний новий набір серпня 2016 року для любителів технічного конструювання — LEGO Technic «Екскаватор Volvo EW 160E» дозволить зібрати функціональний прототип потужного транспортного засобу, що застосовується під час будівельних робіт.
 
Набір містить 1166 деталей, з яких збирається масштабна модель пневмоколісного екскаватора Volvo EW 160E, що діє. Це інноваційна новинка, що випускається шведським машинобудівним концерном, обладнана відвалом, гідравлічною стрілою та гідророзведенням. Оригінальний прототип здатний піднімати вантажі до 16.7 тонн та розвивати швидкість до 30 км/год.
 
Набір LEGO випущено за ліцензією з компанією Volvo та в детальній точностіповторює оригінальний прототип як за своїм пристроєм, так і функціональністю. У екскаватора можна піднімати та повертати кабіну, а також працювати ковшем. У збірній моделі застосований гідравлічний механізм, керований нагнітачем, рукоятками та ручними стабілізаторами.
 
Набір є конструктором 2 в 1, дозволяючи зібрати з одного комплекту деталей почергово два функціональні транспортні засоби. Крім екскаватора Volvo EW 160E, тут можна зібрати деталізовану копію фронтального навантажувача на колісному ходу Volvo L30G.
 
Додаткові можливості технічним засобам із набору LEGO забезпечують елементи Power Functions. З їх допомогою автоматизуютьсядеякі з функцій екскаватора, наприклад, керування ковшем. Екскаватор можна встановлювати на передній та задній опорні фіксатори, що піднімають модель.

Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E (42053) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E (42053) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі дизайнери та роботи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі дизайнери та роботи и купити Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E (42053) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E (42053)

Тип Блоковий (класичний), Набір деталей
Стать Хлопчик/Дівчинка
Серія LEGO Technic
Розміри упаковки 357 x 378 x 94 мм
Кількість деталей 1166
Матеріал Пластик
Вікова група Від 10 років

* Технічні характеристики Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E (42053) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дитячий конструктор LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E (42053)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LEGO Technic Екскаватор Volvo EW 160E (42053)

Код товару: 240097
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302050
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295278
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →