Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918)

Код товару: 240097
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Lego
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дитячі дизайнери та роботи Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918)

Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918). Для перевезення величезних м'ясоїдних динозаврів, таких як Тиранозавр, співробітники парку створили спеціальні транспортні засоби. Одним з них стала обтяжена вантажівка, що нагадує собою броньований танк.

Ціна: 8686 грн
шт

Опис товару Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918)

Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918). Для перевезення величезних м'ясоїдних динозаврів, таких як Тиранозавр, співробітники парку створили спеціальні транспортні засоби. Одним з них стала обтяжена вантажівка, що нагадує собою броньований танк.
 
Його витягнутий корпус виконаний з синьо-білих деталей з додаванням сірих елементів. Спереду розташовується кабіна водія з тонованим склом. Перед нею видно масивний капот, на якому закріплена система протитуманних фар, повітрозабірник і непробивані радіаторні грати.
 
Кузов вантажівки є відкритим майданчиком, на якому можна розмістити гігантського динозавра. Придопомоги спеціальних стінок-решіток і рухливих стельових балок хижак надійно фіксується всередині клітини, що вийшла. Але не слід забувати про те, що Тиранозаври мають неймовірну силу! Тому перед транспортуванням динозавру краще зробити укол снодійного.
 
Також на випадок непередбачених та небезпечних ситуацій вантажівка обладнана рухомою бічною платформою з місцем для стрільця. Використовуючи потужну гармату, яка стріляє транквілізатором і пасткою для обплутування ніг тварини, працівник служби безпеки з легкістю знешкодить навіть найлютішого хижака.
 
Розмір вантажівки-транспортувальника у зібраному вигляді становить 16х22х10 см.
 
У наборі Лего75918 є фігурка Тиранозавра з рухомими кінцівками, хвостом, шиєю і нижньою щелепою, а також 3 мініфігурки з аксесуарами: Вік Хоскінс, ветеринар і співробітник безпеки парку.
 
Висота Тиранозавра - 15 см.

Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дитячі дизайнери та роботи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дитячі дизайнери та роботи и купити Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918)

Тип Блоковий конструктор
Стать Хлопчик
Серія LEGO Jurassic World
Розміри упаковки 48 х 28.2 х 7.4 см
Кількість деталей 520
Матеріал Пластик
Вікова група 7-12 років

* Технічні характеристики Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дитячий конструктор LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LEGO Jurassic World Мисливець на Тиранозаврів (75918)

Код товару: 295278
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 136103
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345330
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →