Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка LEADER VS 375

Код товару: 101445
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Leader
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка LEADER VS 375

Модель LEADER VS 375 – це сучасна електромеханічна швейна машинка від компанії LEADER. Як більшість швейних машин машинка оснащена знімною рукавною поверхнею для зручності роботи з вузькими деталями виробів.

Ціна: 5676 грн
шт

Опис товару Швейна машинка LEADER VS 375

Модель LEADER VS 375 – це сучасна електромеханічна швейна машинка від компанії LEADER. Як більшість швейних машин, машинка оснащена знімною рукавною поверхнею для зручності роботи з вузькими деталями виробів.
 
Також у коробці знімної поверхні знаходиться простір, де дуже зручно зберігати дрібні інструменти для догляду за машинкою. На додаток до швейної машинки Leader vs 375 йде педаль для індивідуального регулювання швидкості пошиття. Тип човникового пристрою - вертикальний, максимальна довжина стібка 4 мм, а ширина 5.
 
На передній панелі є інфографіка з усіма видами рядків, що дозволить вам швидко зорієнтуватися у виборі. Сам тип рядківрегулюється за допомогою двох дисків, які розташовані також на передній панелі корпусу. Корпус Leader VS 375 виконаний із легкого якісного пластику, завдяки чому машинку можна легко транспортувати за потреби.
 
У швейній машинці LEADER VS 375 присутня функція реверсу для виконання надійних закріпок. Працює з усіма видами тканин, особливо добре справляється навіть із кількома шарами джинсу, що простежується у дизайнерському оформленні.

Швейна машинка LEADER VS 375 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка LEADER VS 375 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка LEADER VS 375 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка LEADER VS 375

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка Є
Освітлення Є
Кількість швейних операцій 18
Виконання циклу Напівавтомат
Лінії Види рядків:
Зигзаг
Оверлочні
Пряма
Вшивання блискавок
Обметочний рядок
Показувати Ні
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка LEADER VS 375 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка LEADER VS 375

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LEADER VS 375

Код товару: 88679
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 96806
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313662
На замовлення, 1-3 дні
Leader Agat 5805 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →