Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Janome Sew Line 500 S

Код товару: 101173
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Janome
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Janome Sew Line 500 S

Вага (кг): 6; для квілтингу; для вшивання блискавки; Лапки: оверлочна; ниткодіватель; рукавна платформа; Кількість петель: 1; Кількість рядків: 18; Формування завіси: автоматично; Човник: хитається; Тип швейної машинки: електромеханічна

Ціна: 8643 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Janome Sew Line 500 S

 Janome SewLine 500S - це електромеханічна швейна машина з оптимальним набором функцій для роботи з більшістю видів тканин. Машина відрізняється зручністю та простотою експлуатації. Вона підійде як для досвідчених швачок, так і для новачків швейної майстерності, і стане гарним вибором для шиття та ремонту одягу.

Модель виконує 19 швейних операцій. Петля викидається в автоматичному режимі. Оснащена вертикальним човником - простим та надійним. Сучасна ергономічна конструкція передбачає внутрішній сталевий каркас для стабільної та бездоганної роботи. Серед функціональних можливостей швейної машини варто виділити: автоматичний ниткодивач, плавна зміна параметрів рядка,функція штопки та вишивки, робота подвійною голкою, вбудований ниткообрізач, транспортер тканини для операцій штопки і квілтингу, що відключається, автовідключення намотування шпульки, швидка система зміна притискної лапки, подвійний підйом лапки, реверс. Додатковий комфорт у роботі надають знімна рукавна платформа та підсвічування робочої зони.

Швейна машинка Janome Sew Line 500 S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Janome Sew Line 500 S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Janome Sew Line 500 S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Janome Sew Line 500 S

Тип контролю електромеханічна
Зворотна кнопка є
Освітлення є
Кількість швейних операцій 19
Виконання циклу автоматично
Лінії декоративна, для підшивання потайним швом, зигзаг, краєобметочна (оверлочна), пряма, посилена пряма, посилений зигзаг, еластична для підшивання потайним швом, еластична для трикотажу, еластичний зигзаг для пришивання гумки
Показувати ні
Платформа Hicking є

* Технічні характеристики Швейна машинка Janome Sew Line 500 S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Janome Sew Line 500 S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Janome Sew Line 500 S

Код товару: 258081
На замовлення, 1-3 дні
iSEW R200 9116 грн
Код товару: 317389
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Emily 10621 грн
Код товару: 365545
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →