Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лава атлетична Zelart BH1159 Silver

Код товару: 191146
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Симулятори потужності Лава атлетична Zelart BH1159 Silver

Якщо ви хочете мати розвинені м'язи грудей та широкі плечі, вам потрібно виконувати жими зі штангою. Для цієї мети найкраще підходить лава атлетична Zelart BH1159.

Ціна: 7710 грн
шт

Опис товару Лава атлетична Zelart BH1159 Silver

 Призначення

Лавка призначена для використання в домашніх умовах і в спортзалах з обмеженим простором - вона займає небагато місця, і надає можливість тренувати різні м'язові групи. На лаві можна виконувати базові вправи, такі як горизонтальний і похилий жим, призначені відповідно для середнього і верхнього пучків м'язів грудей, і вузьким жим хватом для трицепса. Дані вправи є основними не тільки для цільових м'язів, але і для розвитку загальної маси м'язів.
 
Тренажери, що йдуть у комплекті – для розведення та для згинання/розгинання ніг – дозволяють ізольовано впливати на м'язи грудей та біцепси/квадрицепсистегна відповідно, дозволяючи покращити їхній рельєф. Поєднання базових та ізолюючих вправ ведуть до гармонійного розвитку мускулатури всього тіла, тому такий підхід рекомендований до застосування і початківцями, і досвідченими атлетами.
 
Опис
Інвентар є потужною сталевою конструкцією, що складається з рами і сидіння з регульованим кутом нахилу спинки. Висота положення штанги регулюється за допомогою міцних телескопічних стояків. Можливе використання будь-яких штанг стандартного розміру. Крім стійок для штанги, в комплект входять допоміжні тренажери для розведення на грудні м'язи та для згинання/розгинання ніг. Комфорт користувача забезпечують щільні,пружні сидіння та ролики тренажерів.
 
Переваги
Для виготовлення використовуються якісні матеріали.
Може використовуватись з усіма стандартними штангами.
Дозволяє тренувати різні м'язові групи.

Лава атлетична Zelart BH1159 Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лава атлетична Zelart BH1159 Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Симулятори потужності купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Симулятори потужності и купити Лава атлетична Zelart BH1159 Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лава атлетична Zelart BH1159 Silver

Тип Атлетичний інвентар
Клас Професійні
Максимальна вага користувача 100 кг
Додаткові характеристики Матеріал: метал, полівінілхлорид (PVC)
Регульований кут нахилу: є
Призначення: інвентар для силових тренувань
Розміри 129x112x90 см

* Технічні характеристики Лава атлетична Zelart BH1159 Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лава атлетична Zelart BH1159 Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Лава атлетична Zelart BH1159 Silver

Код товару: 191146
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 181222
На замовлення, 1-3 дні
Body-Solid GKR9 7740 грн
Код товару: 191148
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →