Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black

Код товару: 325975
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black

Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black - сучасні дротові навушники для телефону, які відрізняються чудовим дизайном, високою якістю складання та матеріалів, а також чистим та світлим звучанням.

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black

Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black - сучасні дротові навушники для телефону, які відрізняються чудовим дизайном, високою якістю складання та матеріалів, а також чистим та світлим звучанням.
 
Дизайн
Навушники виконані в обтічному стилі з оновленою палітрою кольорів. Фейсплейт виготовлений із високоякісного цинкового сплаву, а сам корпус – із імпортної смоли. Комбінація різних матеріалів та широкий спектр колірних рішень роблять навушники привабливими та стильними для широкої аудиторії.
Вигнутий корпус розроблений з урахуванням ергономіки для щільного та зручного прилягання до вушної раковини. Внутрішньоканальні навушники забезпечують чудову якість ізручність носіння протягом тривалого часу з функцією пасивного шумоподавлення до 26 дБ.
 
Функції
У цих навушниках використовується подвійний магнітний динамічний драйвер діаметром 10 мм. Відстань між магнітопроводами – це зазор звукового блоку. Регулюючи його, можна зменшити втрати на вихрові струми, а хід динаміка збільшити, тим самим забезпечивши більше потужності для низьких частот, широкий частотний відгук і відчуття звуку. Поєднання 1 збалансованого арматурного 30095 для яскравих високих частот та 1 динамічного драйвера для виділення низьких та середніх частот завдяки сучасній технології поділу підвищують деталізацію, роблять передачу звукової картини більш правильною,а голос вокаліста ще багатший і чіткіший.
 
Особливості
Дротові гібридні навушники мають вдосконалений кабель в порівнянні зі своїми попередниками. У комплекті йде срібний кабель високої чистоти із позолоченими контактними роз'ємами 0.75 мм для розширення діапазону частот та вражаючої деталізації. На кабелі є пульт керування з однією кнопкою, а також мікрофон для використання навушників у парі з телефоном як гарнітура. Ще одна перевага знімного кабелю в тому, що його можна замінити. Перетворіть дротові навушники на Bluetooth навушники, просто замінивши комплектний на фірмовий кабель із вбудованою батареєю та Bluetooth модулем, який підтримуєкодек Aptx.

Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вакуумные
Метод з'єднання Проводные
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення С креплением на ушах
Дизайн випромінювача Динамический
Арматурный
Підтримка об'ємного звуку Импеданс, Ом: 24
Частотный диапазон: 7 - 40000 Гц
Чувствительность, дБ: 112
КОНТРОЛЬ Принять/отклонить звонок
Додатково Интерфейс подключения: 3.5 мм (mini-Jack)
Микрофон: встроенный
Длина шнура: 1.2 м
Тип кабеля: съемный
Форма штекера: L-образный
Материал амбушюр: силикон
Вес: 27 г
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ ZSN з мікрофоном Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ ZSN з мікрофоном Black

Код товару: 306818
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318389
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325885
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →