Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ EDX Pro з мікрофоном Black

Код товару: 325885
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ EDX Pro з мікрофоном Black

Навушники KZ EDA з мікрофоном Silver - дротяні вакуумні навушники для телефону, які дозволять вам прослуховувати улюблену музику в будь-якому місці.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Навушники KZ EDX Pro з мікрофоном Black

Навушники KZ EDA з мікрофоном Silver - дротові вакуумні навушники для телефону, які дозволять вам прослуховувати улюблену музику в будь-якому місці.
 
Модель оснащена одним новим 10-міліметровим блоком із рухомою котушкою з подвійним магнітним контуром, налаштування фокусується на популярних напрямках. Сильна магнітна сила збільшує низькочастотну густину. Відновіть деталі звуку, басові сплески стануть потужнішими. Багата текстура та повний потужний бас.
 
Технологія інкрустованого смолою металу, наголосіть на незвичайній текстурі. Поєднання смоли та широкий вибір колірних варіантів роблять навушники сучасними, привабливими та модними. Яскравий дизайн,додає блиск текстури, повний краси. Підходить для сцени, прогулянки, шоу та повсякденного використання.
 
Модернізація кабелю: безкисневий мідний дріт 5N OFC. Пристрій має низький імпеданс і високу чутливість. З мобільними телефонами можна також легко використовувати безпосередньо. Подвійні паралельні дроти можуть ефективно запобігати намотування та мають більш тривалий термін служби. Стандартні 0.75 мм 2-контактні позолочені контакти, змінна конструкція 2-контактного дроту покращує зручність користування.
 
Зручно носити. Як завжди, ергономічний дизайн, легка порожнина та м'яке прилягання до вушної раковини, а також новий вушний гачок зполіуретану з ефектом пам'яті, який зробить користування для вас зручним та стійким при носінні. Ефективно зменшуйте зовнішні шумові перешкоди після щільного носіння, тоді ви зможете просто насолоджуватися музикою, навіть за низького рівня гучності.

Навушники KZ EDX Pro з мікрофоном Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ EDX Pro з мікрофоном Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ EDX Pro з мікрофоном Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ EDX Pro з мікрофоном Black

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вакуумные
Метод з'єднання Проводные
Тип акустичної конструкції Полузакрытые
Тип кріплення С креплением в ушах
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Импеданс, Ом: 24
Диапазон частот наушников, Гц: 10-20000
Чувствительность наушников, дБ: 112
КОНТРОЛЬ Принять/отклонить звонок
Додатково Форма штекера: L-образный
Длина шнура: 1.25 м
Конструкция микрофона: размещенный на проводе
Направленность микрофона: всенаправленный
Материал амбушюр: силикон
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Навушники KZ EDX Pro з мікрофоном Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ EDX Pro з мікрофоном Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ EDX Pro з мікрофоном Black

Код товару: 218557
На замовлення, 1-3 дні
DACOM G03H Black 1075 грн
Код товару: 258820
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263178
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →