Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple

Код товару: 244821
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple

Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple - дротові гібридні навушники з гарним звуком та невисокою ціною. Вони підходять для прослуховування та електронної музики та вокально-інструментальних композицій.

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple

Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple - дротові гібридні навушники з гарним звуком та невисокою ціною.
 
У кожному навушнику KZ ZSN Pro є по 2 випромінювачі: 1 збалансований арматурний 30095 (до речі, виготовлений за індивідуальним замовленням спеціально для KZ) і 1 динамічний драйвер для низьких частот. У порівнянні з моделлю ZSN у версії Pro збільшена глибина низьких частот їх кількість. "Низи" мають добрий дозвіл, а їх подача відбувається акуратно і досить м'яко. Не дивлячись на це, ZSN Pro не стали навушниками з розряду "basshead" з каламутними басами, що захлинаються. І це добре!
 
Під час налаштування звучання також були додані і високі частоти, але в розумних межах іговорити про якусь різкість і посвистування навіть не доводиться. Верхній частотний діапазон добре балансує низький.
 
Головним фактором, що виділяє їх з безлічі продуктів конкурентів, є їхня універсальність. Вони підходять для прослуховування та електронної музики та вокально-інструментальних композицій. Гібридні навушники Knowlege Zenith KZ ZSN Pro - ідеальні недорогі навушники HiFi.
 
Фейсплейт корпусу гібридних навушників KZ ZSN Pro виготовлений із алюмінію, а внутрішня частина корпусу - із прозорого пластику. Поєднання цих матеріалів надає навушникам елегантності та неповторності, а також практичності та довговічності.
 
Ергономічний дизайн навушниківдозволяє зручно "сидіти" практично у будь-якій вушній раковині. При тривалому носінні не викликають відчуття дискомфорту і надійно розташовуються у вусі навіть за інтенсивних вправ. Подовжений звуковод та анатомічний корпус сприяють створення непоганого рівня пасивної шумоізоляції, що забезпечує комфорт при прослуховуванні музики.
 
Навушники KZ ZSN Pro мають знімний кабель, що відкриває для меломанів додаткову можливість модернізації під "свої вимоги" (хоча і комплектний кабель 6N OFC перерізом 0,75 мм чудово справляється зі своєю функцією). Кабель має 2-контактний позолочений роз'єм. Особлива конструкція слота для підключення кабелю забезпечує надійнузахист від механічних пошкоджень контактів та продовжує їх термін служби.
 
В кабель інтегрований блок керування з вбудованим мікрофоном, тому дані навушники також можна використовувати як гарнітуру. Клавіша блоку керування має функцію відповіді на дзвінок, завершення дзвінка, перегортання треків вперед/назад, паузи/запуску відтворення, а також виклику голосового помічника (залежить від девайса, до якого підключено навушники).
 
Завдяки знімному кабелю гібридні навушники KZ ZSN Pro можуть легко перетворитися з дротових навушників Bluetooth. Для цього компанія Shenzhen Yuanze Electronic Co. Ltd випускає високоякісні кабелі із вбудованою батареєю (так звані шнурки),які мають модуль Bluetooth версії 5.0 та підтримують кодек Aptx.

Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple

Тип Навушники з мікрофоном
Тип дизайну Вставні (затички)
Метод з'єднання Провідні
Версія Bluetooth Модуль Bluetooth версії 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Кріплення на вусі
Дизайн випромінювача Гібридний
Додатково особливості:
Поєднання динамічного та арматурного випромінювачів
2 драйвера в кожному навушнику
Знімний кабель
Можливість використання навушників із Bluetooth кабелем
Вбудований мікрофон
Вбудований в кабель блок керування з безліччю функцій
Продуманий до дрібниць дизайн корпусу та звукових каналів
Висока якість виготовлення

Характеристики
драйвер: 1BA + 1DD
імпеданс: 24 Ом
чутливість: 112 дБ
діапазон відтворюваних частот: 7-40000 Гц
роз'єм кабелю: 3.5 мм
довжина кабелю: 125 см
наявність ми
Забарвлення Фіолетовий

* Технічні характеристики Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ ZSN Pro з мікрофоном Purple

Код товару: 314570
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252143
На замовлення, 1-3 дні
Letv L18 White 1204 грн
Код товару: 252144
На замовлення, 1-3 дні
Letv L18 Black 1204 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →