Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold

Код товару: 244819
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold

Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold поєднують у собі відмінний звук, високу якість складання та невисоку ціну. Ергономічний дизайн навушників дозволяє зручно "сидіти" практично у будь-якій вушній раковині.

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold

Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold поєднують у собі відмінний звук, високу якість складання та невисоку ціну.
 
Зменшення магнітного зазору динаміка дозволило знизити втрати на вихрові струми та збільшити хід, що забезпечило багату низькочастотну потужність та широкий частотний відгук.
 
У кожному навушнику KZ ZSN Pro X є по 2 випромінювачі: 1 збалансований арматурний 30095 та 1 динамічний драйвер для низьких частот. Змінено характер низькочастотного діапазону. "Низи" стали більш чіткими та текстурними, динамічними та зібраними. Їх подача відбувається акуратно, без згасань по краях, що сприяє правильній передачі звукової картини. Саб-бас має середній рівень, але велектронна музика відпрацьовує дуже добре і має достатню глибину.
 
Середні частоти знаходяться трохи в глибині звукової сцени, що не є недоліком, оскільки дана АЧХ відповідає кривій нашого слуху і подача сприймається досить правильною. Середина має хорошу щільність та приємний теплий тембр. Помірної деталізації вистачає для чіткого поділу між інструментами та формування правильної віртуальної сцени.
 
У дротових навушниках KZ ZSN Pro присутній акцент на високі частоти, але завдяки іншому настроюванню випромінювача, вони стали м'якшими та чистішими. Верхній частотний діапазон звучить природно та добре балансує з іншимичастотами.
 
Головним фактором, що виділяє їх з безлічі продуктів конкурентів, є їхня універсальність. Вони підходять для прослуховування та електронної музики та вокально-інструментальних композицій. Одним словом – різножанрові. Гібридні навушники Knowlege Zenith KZ ZSN Pro X - ідеальні недорогі HiFi навушники.
 
Фейсплейт корпусу гібридних навушників KZ ZSN Pro X виготовлений із алюмінію, а внутрішня частина корпусу - із прозорого пластику. Поєднання цих матеріалів надає навушникам елегантності та неповторності, а також практичності та довговічності.
 
Ергономічний дизайн навушників дозволяє зручно "сидіти" практично в будь-якій вушній раковині. При триваломуносінні не викликають відчуття дискомфорту і надійно розташовуються у вусі навіть при інтенсивних вправах. Подовжений звуковод та анатомічний корпус сприяють створення непоганого рівня пасивної шумоізоляції, що забезпечує комфорт при прослуховуванні музики.
 
Навушники KZ ZSN Pro X мають срібний кабель високого очищення, що сприяє розширенню частотного діапазону. 2-контактний роз'єм - позолочений. Кабель знімний, тому для меломанів відкривається додаткова можливість модернізації під свої вимоги (хоча і комплектний з перетином 0,75 мм відмінно справляється зі своєю функцією). Особлива конструкція слота для підключення кабелю забезпечує надійний захист відмеханічних пошкоджень контактів та продовжує їх термін служби.
 
В кабель інтегрований блок керування з вбудованим мікрофоном, тому дані навушники також можна використовувати як гарнітуру. Клавіша блоку керування має функцію відповіді на дзвінок, завершення дзвінка, перегортання треків вперед/назад, паузи/запуску відтворення, а також виклику голосового помічника (залежить від девайса, до якого підключено навушники).

Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold

Тип Вакуумні
Тип дизайну Вставні, вакуумні
Метод з'єднання Провідні
Версія Bluetooth Можливість використання навушників із Bluetooth кабелем
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення З кріпленням на вухах
Дизайн випромінювача Гібридний
Додатково Основні характеристики:
драйвер: 1BA + 1DD
імпеданс: 25 Ом
чутливість: 112 дБ
діапазон відтворюваних частот: 7-40000 Гц
роз'єм кабелю: 3.5 мм
довжина кабелю: 125 см
наявність мікрофона: так

особливості:
Поєднання динамічного та арматурного випромінювачів
2 драйвера в кожному навушнику
Знімний срібний кабель
Можливість використання навушників із Bluetooth кабелем
Вбудований мікрофон
Вбудований в кабель блок керування з безліччю функцій
Продуманий до дрібниць дизайн корпусу та звукових конструкці
Забарвлення Золотий

* Технічні характеристики Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ ZSN Pro X з мікрофоном Gold

Код товару: 194135
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255216
На замовлення, 1-3 дні
Syllable S8 Grey 1376 грн
Код товару: 265604
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo GM1 Black 1376 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →