Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue

Код товару: 244818
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue

Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue відрізняються чудовим дизайном, високою якістю складання та матеріалів, а також чистим та світлим звучанням (з акцентом на виразний м'який бас).

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue

Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue відрізняються чудовим дизайном, високою якістю збірки та матеріалів, а також чистим та світлим звучанням (з акцентом на виразний м'який бас).
 
Зовнішній вигляд
Корпус у моделі прозорий. Крізь нього легко можна розглянути динамічний 10 мм драйвер. Просто над ним знаходиться перший компенсаційний отвір. Лицьова частина повністю виконана з металу та має цікавий текстурний малюнок. Тут же є єдиний гвинт для розбору та другий компенсаційний отвір. Звуковод також виконаний з металу та збоку має спеціальний виступ для утримання амбушюр. На торці прикритий металевою сіточкою. Амбушюри виконані з однорідногосилікону, з рельєфними насічками зверху.
 
Звук
У навушниках KZ ZSN PRO задіяні новітні технології, які забезпечують покращену якість звуку, з використанням саморегулюючої титанової плівки "Dynamic unit", яка значно покращує звучання високих частот. У корпусах розміщено по 2 випромінювачі: динамічний 10 мм + арматурний: 30095 (ВЧ).
 
Коханці світлого та чистого звучання залишаться дуже задоволені покупкою цієї моделі навушників. У навушників KZ ZSN PRO посилений акцент на низьких і високих частотах.
 
Легка заміна кабелю дозволяє розширити потенціал навушників (штатний кабель можна легко замінити на Bluetooth  кабель  (якщо тільки цейкабель для ZSN).
 
Матеріал виготовлення
У ролі основного матеріалу анатомічних корпусів виступив напівпрозорий пластик, що дозволяє розглянути внутрішні складові модулів. Матеріал виготовлення - авіаційний алюмінієвий сплав і висококласний пластик, що робить їх не тільки легкими, а й міцними.
 
Кабель
Виробник віддав перевагу плетеному профілю зі сформованими заушинами з термоусадки. Їх не треба гріти та підгинати. Крім того, є одноклавішний гарнітурний блок. Навушники отримали частково нестандартні 2-х пінові конектори на 0.75 мм, обладнані додатковим захистом від механічних дій. Розетка трохи виступає зкорпусу, а на вилці маємо відповідний паз. Закінчується кабель 3,5 мм L-подібним штекером.

Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue

Тип Вакуумні
Тип дизайну Навушники з мікрофоном
Метод з'єднання Провідні
Тип кріплення З кріпленням на вухах
Дизайн випромінювача Арматурний
Динамічний
Додатково Інтерфейс підключення: 3.5 мм (mini-Jack)
Мікрофон: вбудований
Довжина шнура, м: 1.2
Імпеданс, Ом: 24
Тип кабелю: знімний
Матеріал амбушюр: силікон
Забарвлення Блакитний

* Технічні характеристики Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ ZSN Pro X з мікрофоном Blue

Код товару: 194135
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255216
На замовлення, 1-3 дні
Syllable S8 Grey 1376 грн
Код товару: 265604
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo GM1 Black 1376 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →