Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Glare Gold

Код товару: 249312
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Glare Gold

Тип навушників Вакуумні Діапазон частот навушників 7-40000 Гц Вага 28 г

Ціна: 2064 грн
шт

Опис товару Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Glare Gold

 Knowledge Zenith ZS10 Pro – середньобюджетні гібридні IEM-и, що пропонують своїй аудиторії ефективний симбіоз насиченого деталізованого звучання, комфорту експлуатації та оригінального дизайну. Ціна/якість.

У ролі матеріалу виготовлення анатомічних звукових модулів виступило поєднання прозорого пластику та полірованого алюмінію, яке, як правило, властиве вже дорожчим моделям. Варто відзначити вдало підібрані форму та габарити корпусів, завдяки яким навушники зручно розташовуються у слухових каналах, а також досягнутий бажаний рівень пасивної шумоізоляції. На окрему увагу заслуговує виразний дизайн продукту, що поєднує штрихи футуризму і стимпанку. ЩоЩо стосується застосовуваного кабелю, то тут ситуація досить буденно, як вироби виробництва KZ. Провідники комплектного плетеного шнура виготовлені з міді та покриті м'якою силіконовою ізоляцією; завушини сформовані, правильна жорсткість. До речі, без змін все ж таки не обійшлося: кабель (і самі навушники) отримали нові 2-пінові конектори, обрамлені акуратним бортиком.

За роботу з акустичними коливаннями відповідає 5-ти драйверний сет випромінювачів, що складається з 1-го динамічного вуфера, 4-х арматурних твітерів та плати активного кросовера. Вибрана схема драйверів дозволила досягти насиченого аналітичного звучання з легким ухилом у теплоту, але без втратиінформативності на ВСЧ та ВЧ. Бас подається тілесно, енергійно та фактурно; середні частоти відтворюються відносно чисто, детально та експресивно, тоді як верхам властиві дзвінкість, вагомість та помірна іскристість. Уявна сцена – вище за всілякі похвали (як для бюджетного рішення): з гарним дозволом, нормальною читальністю і непоганим “повітрям”. На завершення слід згадати про жанрову універсальність навушників, а також їхню достатню чутливість, що дозволяє випробувати естетичне захоплення від прослуховування музики навіть у парі зі смартфоном або плеєром початкового рівня.
Knowledge Zenith ZS10 Pro - збалансовані вакуумні вкладиші, що звучать набагато дорожче своєїфактичної вартості. Оптимальний варіант для предметного ознайомлення з базовим звуком звуку.

Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Glare Gold Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Glare Gold в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Glare Gold в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Glare Gold

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Провідні
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Закрите
Тип кріплення З кріпленням на вухах
Дизайн випромінювача Динамічний
КОНТРОЛЬ Функція відповіді на дзвінок
Додатково Конструкція мікрофону
Розміщений на дроті
Спрямованість мікрофона
Односпрямований

* Технічні характеристики Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Glare Gold можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ ZS10 Pro з мікрофоном Glare Gold

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ ZS10 Pro з мікрофоном Glare Gold

Код товару: 225903
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244722
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252141
На замовлення, 1-3 дні
KZ Z1 TWS Green 2107 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →