Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники KZ ED9 із мікрофоном Silver

Код товару: 265603
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: KZ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники KZ ED9 із мікрофоном Silver

Спеціально для розмов по телефону в навушниках передбачено невеликий блок керування з мікрофоном та фізичною кнопкою керування викликами. Особливості За рахунок використання міді як матеріал звукових фільтрів, посилюється ефект резонансу, звук стає яскравим і глибоким.

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Навушники KZ ED9 із мікрофоном Silver

Корпус навушників виконаний із алюмінієвого сплаву, що надає виробу додаткової презентабельності. За рахунок невеликих прорізів із зовнішнього боку повітря безперешкодно циркулює всередині акустичних камер. Кабель у KZ ED9 має прозоре силіконове обплетення, що добре гнуться і приємне на дотик. Варто відзначити також L-подібну форму штекера, завдяки якій збільшується термін служби кабелю. Навушники можна підключити до мультимедійних пристроїв та смартфонів, які мають стандартний роз'єм 3.5 мм. У комплекті з моделлю йдуть змінні амбушури. Функціонал Головною особливістю даних навушників є комплект мідних звуководів. У нього входить дві пари: з матовою та глянсовоюповерхнею. Перші дозволяють досягти виразності та детальності високих частот, а другі наголошують на низьких частотах. Середньочастотний діапазон також хороший - він досить виразний, і не поєднується в кашу з іншими частотами. Шумоізоляція у моделі середня, але її цілком вистачає для повсякденних потреб. Спеціально для розмов по телефону в навушниках передбачено невеликий блок керування з мікрофоном та фізичною кнопкою керування викликами. Особливості За рахунок використання міді як матеріал звукових фільтрів, посилюється ефект резонансу, звук стає яскравим і глибоким. Підсумок Навушники KZ ED9 – хороша бюджетна модель, що надає користувачеві можливість змінизвуків. Незважаючи на доступний цінник, можна відзначити її добротне складання, стильний дизайн та функціональність.

Навушники KZ ED9 із мікрофоном Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники KZ ED9 із мікрофоном Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники KZ ED9 із мікрофоном Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники KZ ED9 із мікрофоном Silver

Тип навушники з мікрофоном
Тип дизайну вакуумні
Метод з'єднання Провідні
Версія Bluetooth є
Тип акустичної конструкції Вбудований
Тип кріплення внутрішньоканальні (у вушний канал)
Дизайн випромінювача динамічні
Підтримка об'ємного звуку є
КОНТРОЛЬ кнопкове
Додатково Форма штекера L-подібна; Комплектація:; Навушники; Знімні звуководи; Змінні амбушюри S, M, L.; Інструкція
Забарвлення сірий

* Технічні характеристики Навушники KZ ED9 із мікрофоном Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники KZ ED9 із мікрофоном Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KZ ED9 із мікрофоном Silver

Код товару: 306818
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318389
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325885
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →