Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002

Код товару: 184190
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Aramith
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Більярд Кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002

Ви великий любитель більярду, серйозно ставитеся до цієї чудової гри і прагнете постійно відточувати свою майстерність? Якщо при цьому ви волієте користуватися тільки високоякісними аксесуарами і не хочете переплачувати, то вам сподобаються кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002.

Ціна: 5139 грн
шт

Опис товару Кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002

 ARAMITH POOL SET PREMIER є повним набором для американського пулу і включає 15 послідовно пронумерованих різнокольорових куль і 1 биток. Всі вони мають ідеальну сферичну форму, відкалібровані за вагою та мають стандартний розмір 57,2 мм з допуском ±0,005 мм.

 
Для виготовлення куль використовується фенолоальдегідна смола (араміт), якій віддано абсолютно однорідну структуру, завдяки чому геометричний центр кулі та її центр тяжкості повністю збігаються, що забезпечує йому ідеальний баланс.
 
Вони зазнають термічного затвердіння за допомогою процесу Aramith Vitrotech, тому відрізняються високою стійкістю до розтріскування, сколам та подряпинам і їх практично неможливо пошкодити при грі. Також цей матеріал відмінно протистоїть температурі, здатної в момент удару підвищитися до 250 ° C через тертя кулі про сукно столу. Завдяки цьому на кулі не з'являються опікові плями, вона залишається глянсовою та яскравою.

Кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Більярд купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Більярд и купити Кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002

Розмір кульок 57,2
Тип гри Американський пул
Матеріал фенол альдегідна смола

* Технічні характеристики Кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Кулі для більярду ARAMITH POOL SET PREMIER KS-0002

Код товару: 351036
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 228870
На замовлення, 1-3 дні
Zelart KS-2800 904 грн
Код товару: 228869
На замовлення, 1-3 дні
Zelart KS-2799 904 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →