Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка Krups EA 875E10

Код товару: 242772
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Krups
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка Krups EA 875E10

Кавоварка Krups EA 875E10 сама зробить для вас смачну свіжу ароматну каву або кавовий напій. Це автоматична модель із вбудованою кавомолкою від французького виробника.

Ціна: 41237 грн
шт

Опис товару Кавоварка Krups EA 875E10

Ідеальна чашка кави
Кавомашина Krups EA875E10 сама зробить для вас смачну свіжу ароматну каву або кавовий напій. Це автоматична модель із вбудованою кавомолкою від французького виробника. У розробці, виробництві та виготовленні кофемашин компанія дотримується найвищих стандартів якості. Одне натискання та еспресо, лунго, капучино, латте, латте макіато чи ристретто готове! Krups Intuition Preference+ використовує фірмову технологію Quattro Force, інтуїтивно зрозуміле сенсорне керування та 15 автопрограм із системою очищення.
 
Технологія Quattro Force
Отримання ідеального напою та контроль усіх етапів його приготування забезпечує спеціально розроблена фірмоватехнологія Quattro Force. Вбудована високоякісна кавомолка забезпечує швидке та якісне перемелювання зерен, зберігаючи при цьому аромат. Наступний етап - правильне трамбування, після чого подається вода під оптимальним тиском. Така обробка гарантує збереження всього багатства смаку та оригінального аромату кожного сорту кави.
 
Ефективна обробка зерен
Високотехнологічна кавомолка в кавомашині Krups EA875E10 конічного типу має металеві жорна. Перевага даних жорнів у тому, що не відбувається перегрівання металу, а отже, кавові зерна не нагріваються. Це дозволяє зберегти справжній смак та аромат будь-якого сорту кави. Високоякісні матеріалижорен легко витримують інтенсивне використання кавомашини протягом довгих років. Регулюйте насиченість та концентрацію кави самостійно, використовуючи п'ять доступних режимів помелу.
 
Індивідуальні налаштування
Хочете приготувати каву на свій смак? Використовуйте легке налаштування параметрів за допомогою сенсорного керування на дисплеї. Ви зможете регулювати необхідний ступінь помелу, міцність напою, температуру подачі та кількість води в порції. За один цикл виходить одна чи дві порції кавового напою за вашим бажанням. Є можливість скористатися однією з 24 автоматичних програм або створити 2 профілі, в яких можна зберегти до 7 індивідуальнихрецептів. Щоб спростити використання, додавайте кольорові індикатори улюбленій каві.
 
Готуйте чудовий капучино
Багатофункціональна модель кавомашини Krups оснащена капучінотором з ручним панарелло, який дозволяє отримати чудову ніжну, стійку піну з молока для будь-якого кавово-молочного напою. У процесі збивання є можливість регулювання необхідної кількості піни та її густини. Кавомашина обладнана зовнішньою дизайнерською скляною тарою для зберігання молока, ємність якої становить 600 мл. Автоматична система молока проста в експлуатації - дотримуйтесь підказок на дисплеї та насолоджуйтесь неповторним смаком кави.
 
Функціяавтоматичного очищення
Ця модель дозволяє максимально скоротити час на догляд та прибирання. Виробник розробив зручну автоматичну систему очищення, що включає цикл ополіскування. Завдяки цьому вам не потрібно буде очищати кавоварку вручну після використання. Трохи нахилена форма, фронтальний доступ до контейнера з відходами та піддон для збирання крапель запобігає витоку та полегшує очищення. Світловий червоний індикатор інформує про необхідність доливання води, додавання зерен чи очищення відходів.

Кавоварка Krups EA 875E10 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка Krups EA 875E10 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка Krups EA 875E10 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка Krups EA 875E10

Тип Кавомашина
Потужність 1450 Вт
Об'єм резервуара для води 3 л
Використана кава Зерновий
Максимальний тиск 15 бар
Конструкція Є
Колір Є
Сфера використання Є
Керування Є
Спосіб розміщення Метал та пластик
Автоматичне приготування напоїв Є
Вага Є
Додаткові функції Є
Особливості 28 x 44 x 40 см
Габарити (ВхШхГ) 8.3 кг
Країна-виробник Сріблястий

* Технічні характеристики Кавоварка Krups EA 875E10 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка Krups EA 875E10

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Krups EA 875E10

Код товару: 169875
На замовлення, 1-3 дні
Nivona NICR 960 51471 грн
Код товару: 169876
На замовлення, 1-3 дні
Nivona NICR 970 51471 грн
Код товару: 349602
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →