Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка Jura E8 Piano Black (EB) (15355)

Код товару: 349602
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Jura
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка Jura E8 Piano Black (EB) (15355)

Кольоровий дисплей діагоналлю 2,8 дюйма, шість кнопок та абсолютно нова концепція управління зі штучним інтелектом максимально спрощують користування машиною. Інтелектуальний алгоритм розпізнає індивідуальні смакові уподобання та виводить на стартове зображення на дисплеї два або чотири улюблені напої користувача.

Ціна: 55814 грн
шт

Опис товару Кавоварка Jura E8 Piano Black (EB) (15355)

 Налаштування приготування напоїв та індивідуальне розміщення на екрані можна змінити у будь-який час, а також приховати або відобразити назви продуктів. Вся основна інформація про автоматичну кавомашину та поточні вказівки з догляду відображаються на дисплеї у зручному для користувача форматі.

 
Очищення системи приготування молока
Продуманий процес очищення системи приготування молока виконується автоматично і в одну мить натисканням кнопки. Ідеальну ергономію забезпечує також піддон для збирання залишкової води. Його конструкція не допускає виливання води, його зручно витягувати однією рукою.
 
Гармонія в дизайні
Дизайн автоматичних кофемашинJURA характеризується простотою та виразністю. Високоякісні матеріали та точність обробки підкреслюють преміальну якість нового покоління E8. Сама форма ясно виражає якість, функціональність та довговічність. Такі деталі, як бункер для води з жолобками та високоякісна хромована підставка для чашок, доводять ясний та гармонійний дизайн E8 до досконалості.

Кавоварка Jura E8 Piano Black (EB) (15355) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка Jura E8 Piano Black (EB) (15355) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка Jura E8 Piano Black (EB) (15355) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка Jura E8 Piano Black (EB) (15355)

Тип
кофемашина автоматическая
Потужність
1450 Вт
Об'єм резервуара для води 1.9 л
Використана кава
зерна, молотый
Максимальний тиск 15 Бар
Функції Автоотключение, Возможность программирования, Выбор объема порции, Контроль крепости кофе
Конструкція Съемный лоток для сбора капель, Система самоочистки, Регулировка температуры кофе, Регулировка степени помола, Дисплей, Встроенная кофемолка
Керування Сенсорное
Габарити (ВхШхГ)
28x35x43

* Технічні характеристики Кавоварка Jura E8 Piano Black (EB) (15355) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка Jura E8 Piano Black (EB) (15355)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Кавоварка Jura E8 Piano Black (EB) (15355)

Код товару: 228270
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 87100
На замовлення, 1-3 дні
Bosch CTL 636ES6 70950 грн
Код товару: 220464
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →