Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Коза для рубання дров (2916)

Код товару: 384187
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Foteleamo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Столи, стійки, насадки Коза для рубання дров (2916)

Матеріал: метал; Вага: 10,07 кг; Вага в упаковці: 11 кг; Максимальне навантаження: 200 кг; Регулювання висоти: 104-11см

Ціна: 6064 грн
шт

Опис товару Коза для рубання дров (2916)

Козел Біллі для рубки дров? РЕГУЛЮВАННЯ ВИСОТИ - завдяки йому ми можемо підігнати висоту колоди під свій зріст, щоб нам було зручно її розпилювати. Дозволяє пиляти деревину у вертикальному положенні, не нахиляючись. Таким чином, усувається напруга м'язів спини, яка може призвести до серйозних травм. ? СТАБІЛЬНІСТЬ = БЕЗПЕКА - завдяки своїй металевій конструкції та якості виготовлення виріб забезпечує безпеку людини, що розпилює деревину. Крім того, підставка довго виконуватиме свою функцію. Він міцний і стійкий до механічних пошкоджень та погодних умов. Козл також має регульовану ручку, яка підтримує колоду. ? 4 СТЕНДИ - використовуючи 4опори, ми можемо розпиляти колоду на 4 частини, не переміщуючи її. Деревина буде розпиляна одним натисканням пили, так що ми зможемо заощадити час. ? ЛЕГКО ЗБЕРІГАТИ - Стояти у складеному вигляді займає мало місця, що полегшить його транспортування та зберігання поза робочим сезоном. Цей продукт простий та швидкий у встановленні. Ідеально підходить як для домашньої майстерні, так і для деревообробного підприємства. ? СПЕЦИФІКАЦІЯ – колір: чорний; максимальне навантаження: 200 кг; розміри після розкладання макс. (довжина/ширина/висота): 78х45х111см; розміри після складання (довжина/ширина/висота): 76,5х25х25см; регулювання висоти: 104-111см; вага: 10,07 кг ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ чорний колір матеріал: метал максимальне навантаження: 200кг регулювання висоти: 104-11см вага: 10,07 кг вага в упаковці: 11 кгСтенд для різання дерева має стійку конструкцію, витримує навантаження до 200 кг. Виготовлений з металу, що робить його міцним та стійким до механічних пошкоджень та погодних умов. Завдяки використанню цього продукту ви можете зручно розділити колоду на частини. матеріал - метал, максимальне навантаження - 200 кг, регулювання висоти - 10411см, вага - 10,07 кг, вага в упаковці - 11 кг.

Коза для рубання дров (2916) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Коза для рубання дров (2916) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Столи, стійки, насадки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Столи, стійки, насадки и купити Коза для рубання дров (2916) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Коза для рубання дров (2916)

Призначення Для рубання дров
Тип Козлы складные
Додаткові характеристики Матеріал: метал; Максимальне навантаження: 200 кг; Регулювання висоти: 104-11см
Вага 10,07 кг
Країна-виробник Польща

* Технічні характеристики Коза для рубання дров (2916) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Коза для рубання дров (2916)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →