Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Kowa SV II 8x42 (11904)

Код товару: 309482
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kowa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Kowa SV II 8x42 (11904)

Серія біноклів Kowa SV II поєднує доступну за ціною оптику, створену без компромісів. Варто визнати, що навіть чудовий бінокль може бути покращений: друга генерація біноклів Kowa SV II – це відповідь виробника на відгуки користувачів. Змінена кольорова гама біноклів тепер більше підходить мисливцям, забезпечуючи належне маскування серед рослинності. Внутрішні захисні кришки об'єктивів замінені більш надійні - зовнішні. Захисне гумове покриття навколо лінз об'єктивів тепер має збільшену товщину пропорційно до діаметра лінз, тим самим забезпечуючи надійний захист від ударів навіть біноклів з великою апертурою.

Ціна: 14190 грн
шт

Опис товару Бінокль Kowa SV II 8x42 (11904)

Як і раніше, Kowa SV II - це практично найлегші біноклі у своєму класі, оснащені оптикою з повним багатошаровим просвітленням, фазовою корекцією на призмах та захисним гідрофобним покриттям лінз. Максимальний захист від проникнення вологи та наповнення азотом підтверджують надійність цієї серії біноклів у будь-яких погодних умовах. Kowa Repelling (KR) Coating - це багатофункціональне покриття, спеціально розроблене для біноклів Kowa SV і Kowa YF, яке наноситься на зовнішні сторони лінз, запобігаючи появі подряпин і водночас є гідрофобним та оілофобним. Покриття KR захищає лінзи від будь-якої дії води (дощ, сніг, туман, бризки або безпосереднє занурення), а також від скупчення бруду,розчиненої у воді та від олій. Достатньо просто інтенсивно струсити бінокль після використання у вологих умовах, і краплі води будуть видалені із зовнішньої поверхні лінз. Це покриття має достатню твердість і перешкоджає випадковій появі подряпин при хутрі.

Бінокль Kowa SV II 8x42 (11904) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Kowa SV II 8x42 (11904) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Kowa SV II 8x42 (11904) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Kowa SV II 8x42 (11904)

Тип Бінокль
Частота наближення
Захист Вологостійкість, ударостійкість, газонаповненість
Тип дизайну Roof
додаткові характеристики Lightweight Body - корпус біноклів даної серії виготовлений із особливо легкого полікарбонату, що дозволило зменшити вагу на 10-20% порівняно з аналогічними моделями конкурентів. При цьому балансування та ергономічні характеристики бінокля лише виграли. Прилад максимально зручно лягати в руки спостерігача, а міцне, комбіноване (частково гладке, частково профільоване) гумове покриття дозволяє надійно зафіксувати бінокль у долонях.

* Технічні характеристики Бінокль Kowa SV II 8x42 (11904) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Kowa SV II 8x42 (11904)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kowa SV II 8x42 (11904)

Код товару: 332096
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324706
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 165855
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →