Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Pentax SP 10X50 WP (65872)

Код товару: 332096
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Pentax
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Pentax SP 10X50 WP (65872)

Збільшення: 10x
Діаметр об'єктива: 50 мм
Кутове поле зору: 5°
Поле зору 1000 м: 87 м
Мінімальна відстань фокусування: 5.5 м
Діаметр вихідної зіниці: 5 мм
Винос вихідної зіниці: 20 мм

Ціна: 14319 грн
шт

Опис товару Бінокль Pentax SP 10X50 WP (65872)

 Серія S складається з світлосильних біноклів з roof і porro призмами, що мають діаметр лінзи об'єктива більше 40 мм.

 
Класика - це те, що не підводить за жодних обставин. Повною мірою такому твердженню відповідає бінокль PENTAX SP 10x50 WP. При цьому, володіючи визначними оптичними властивостями, біноклі PENTAX класичної конструкції з PORRO-призмою мають традиційно дуже демократичну ціну.
 
Виконаний з легкого магнієвого сплаву корпус цієї моделі є дуже міцним, герметичним та легким. За міжнародним стандартом вологозахищеності JIS він відповідає високому 6 класу.* Надійне гумове покриття корпусу захистить висококласну оптику від несильних ударів тазабезпечить надійне утримання інструмента у руках. Бінокль ідеально підходить для використання під час водних прогулянок та відпочинку біля води, в погану погоду та в екстремальних кліматичних умовах.
 
В оптичній системі моделі SP 10x50 WP поєднуються призми зі скла BaK4 з високим коефіцієнтом заломлення та оптичні елементи зі спеціальним багатошаровим просвітленням, а також асферика у конструкції окулярів. Це бінокль оснащений системою фокусування, весь механізм якої знаходиться всередині корпусу та оснащений функцією блокування. Така система має підвищену надійність, забезпечує оперативне наведення на різкість і виключає її випадковий збій.використання.
 
Багатошарове просвітлення всіх оптичних елементів
Багатошарове покриття оптики, що просвітлює, покращує світлопропускання, усуває паразитні перевідображення, підвищуючи яскравість, чіткість і контраст зображення. Pentax додає складне багатошарове покриття на кожну поверхню лінз та призм у всіх біноклів лінійки Sport Optics для того, щоб ви отримували яскраве чітке та чисте зображення.
 
Захистне покриття лінз
Бінокль, як і будь-який оптичний прилад, потребує дбайливого поводження. Проте бінокль найчастіше експлуатується у дуже непростих умовах, що призводить до неминучого забруднення лінз об'єктива. У серії Z та S у ряді біноклів використовуєтьсяспеціальне захисне покриття, виконане з використанням нанотехнологій, яке буквально відштовхує воду, бруд та пил. Дрібні краплі не впливають на якість зображення, легко зісковзуючи поверхнею, а серйозні забруднення можна дуже легко відчистити.
 
Призма зі скла BaK4
Призми з високоякісного оптичного скла BaK4 з високим коефіцієнтом заломлення використовується у всіх біноклях Pentax, що дає можливість отримати ідеально рівне та чисте зображення без затемнення (він'єтування) по краях.
 
Фазове покриття
У біноклях з roof-призмами світлові промені перебиваються кілька разів, і при кожному переображенні можливі втрати абоспотворення світла. Додавання фазового покриття на roof-призми ефективно коригує спотворення фазового фронту, що виникає при перевідображенні. Ця технологія зазвичай використовується тільки в дорогих моделях, Pentax застосовує фазове покриття абсолютно у всіх моделях біноклів з roof-призмою.
 
Вологозахист
Вологозахищені біноклі Pentax герметичні та мають азотне заповнення, що допомагає вести спостереження у складних погодних умовах. Біноклі PENTAX, захищені від проникнення води за 6 класом JIS, можна швидко занурювати під воду на глибину не більше 1 метра.
 
Унікальне гідрофобне покриття
Краплі води на лінзах перешкоджають проходженню світла через об'єктив. Убіноклях застосовано унікальне водовідштовхувальне покриття зовнішніх лінз, яке розбиває великі краплі на дрібні. Дрібні бризки значно менше спотворюють зображення і легше зі слизують з лінз. Тому бінокль повністю готовий до роботи в умовах дощу, снігу, туману, конденсації від дихання.
 
Асферичні лінзи
Асферичні лінзи, які використовуються в конструкції біноклів окулярів, дають різку картинку від центру і до краю поля зображення. Це лінзи особливої ​​форми, розроблені для зведення аберацій до мінімуму.
 
Наповнення азотом
Азот – газ без кольору, смаку та запаху, який містить дуже мало вологи порівняно з повітрям. Наповнення біноклівта зорових труб азотом перешкоджає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях лінз у разі різких перепадів температур. А завдяки тому, що тиск азоту в оптичних приладах трохи перевищує атмосферний, усередину не проникає пил та інші дрібні частинки.
 
Наднадійний корпус
Наднадійний корпус з легкого магнієвого сплаву надійно захищає висококласну оптику від пошкоджень у екстремальних умовах експлуатації. Гумове покриття забезпечує додаткову ударостійкість та можливість надійної фіксації в руках навіть вологого корпусу бінокля.
 
Великий робочий відрізок окуляра
Робочий відрізок окуляра - це максимальневідстань від ока до лінзи окуляра бінокля, при якому око ще може бачити все поле зображення. Воно особливо важливе для зручності користувача - чим більше відрізок, тим спостереження вестиме комфортніше. Біноклі Pentax завдяки великому робочому відрізку окуляра забезпечують можливість спостереження, не притискаючи бінокль до очей, що особливо важливо для тих, хто носить окуляри.

Бінокль Pentax SP 10X50 WP (65872) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Pentax SP 10X50 WP (65872) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Pentax SP 10X50 WP (65872) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Pentax SP 10X50 WP (65872)

Тип Бинокль
Частота наближення 10x
Особливості Относительная яркость (светосила): 25
Фактор сумерек: 22.4
Регулировка межзрачкового расстояния: 57-72 мм
Коррекция диоптрий: +2/-2 (на правом окуляре)
Захист Водонепроницаемый (JIS 6), газозаполненный (Азот)
Тип дизайну Porro
Френдеринг Центральным колесом с блокировкой и кольцом диоптрийной коррекции
додаткові характеристики Размеры бинокля: 183 x 178 x 79 мм
Вес бинокля: 1060 г

* Технічні характеристики Бінокль Pentax SP 10X50 WP (65872) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Pentax SP 10X50 WP (65872)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Pentax SP 10X50 WP (65872)

Код товару: 324706
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 165855
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324530
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →