Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Котушка Brain Scout 3000S 8+1BB

Код товару: 313159
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: BRAIN
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котушки Котушка Brain Scout 3000S 8+1BB

Кількість підшипників: 8+1
Розмір шпулі: 3000
Передаточне число: 5.0:1

Ціна: 2477 грн
шт

Опис товару Котушка Brain Scout 3000S 8+1BB

Котушка Brain Scout – це надійна та недорога модель для використання з потужними вудлищами для донного лову. При цьому лові нерідко доводиться використовувати важкі монтажі та оснащення. Високе тягове зусилля котушки обумовлено зниженим передатним числом, що дуже полегшує лов у великому темпі з важкими вагами. В основі механізму приводу лежить S-подібна куліса, як один із найпростіших і найнадійніших варіантів. Легкий та м'який хід забезпечують 8 шарикопідшипників, а за моментальний стопор зворотного ходу відповідає роликовий підшипник. Котушка SCOUT (Скаут) оснащена технологічною низькопрофільною шпулею з алюмінію. За допомогою перфорації, вдалося досягти зниження ваги та зменшення навантаження на штоккотушки. Кліпса для фіксації волосіні металеві, пружні. Для максимального захисту волосіні чи плетінки під неї додатково встановили прокладку із пластику. Фрикційне гальмо на повстяних шайбах, які допускають дуже тонке налаштування гальмівного зусилля, що важливо для лову великої риби з тонкими повідками. Металева рукоятка Brain Scout загвинчується у провідну шестерню. Це не тільки суттєво знижує люфти в цьому вузлі, а й продовжує життя котушці, чого не можна сказати про класичну схему фіксації гвинтом. Котушка Brain Scout ідеально підходить для фідерного лову на водоймах з сильною течією, де використовуються важкі монтажі та оснастки, а її невисока швидкість вимотування з лишкомкомпенсується відмінними тяговими показниками.

Котушка Brain Scout 3000S 8+1BB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Котушка Brain Scout 3000S 8+1BB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котушки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котушки и купити Котушка Brain Scout 3000S 8+1BB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Котушка Brain Scout 3000S 8+1BB

Субме 3000
Тип Фідерна
Кількість підшипників 8+1
Передавальні відносини 5.0:1
Тертя Передній
Вага 256 г

* Технічні характеристики Котушка Brain Scout 3000S 8+1BB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Котушка Brain Scout 3000S 8+1BB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Котушка Brain Scout 3000S 8+1BB

Код товару: 313159
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312581
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313169
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →