Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Комплект підсилювач Voltronic GSM203-3G-4G 900/1800МГц

Код товару: 360964
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Voltronic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Підсилювачі зв'язку Комплект підсилювач Voltronic GSM203-3G-4G 900/1800МГц

Розташування антени: зовнішні, внутрішні; Кабель: 10 м

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Комплект підсилювач Voltronic GSM203-3G-4G 900/1800МГц

Репітер підсилювач мобільного зв'язку підсилювач сигналу GSM 3G
Дає змогу посилити мобільний зв'язок і 3G інтернет усіх операторів зв'язку. Дуже вигідно та зручно можна купити 3G підсилювач, водночас вийде розв'язати одночасно дві проблеми — підвищити якість голосового зв'язку, а також отримати швидкісний доступ до інтернету до 40 Мбіт/сек.
Підсилити 3G сигнал можна навіть у приміщенні, де він абсолютно немає або на вулиці пробивається слабкий зв'язок. У комплекті з репітером йде зовнішня антена з високим посиленням, а також сам репітер здатний приймати сигнал із більшою чутливістю, ніж мобільний телефон. Внутрішня антена випромінює сигнал приміщенням, а це означає, що нічого не до телефона, ні до модемів під'єднувати не потрібно. Вони автоматично отримувати посилений 3G сигнал ретранслятора.
Репітер GSM — це прилад, який призначений для повторення та посилення сигналів мобільного зв'язку, підходить для локального розширення зони її покриття. GSM-репітер підсилювач мобільного зв'язку 900/1800 МГц являє собою складний активний радіоелектронний пристрій, що функціонує в комплекті з антенами та радіочастотними кабелями.
Завдяки спеціальним конструкціям антен, що використовуються в комплекті, репітер є двостороннім підсилювачем сигналу як від найближчої вишки до телефона, так і назад від телефона до вишки. Використання репітера в приміщеннях зі слабким вхідним сигналом сприяє поліпшенню сигналу, зменшує ймовірність обривання сигналу під час розмов, а також провалів і переривань під час дзвінків.
На лицьовій панелі GSM 900/1800 МГц-репітера є невеликий дисплей, на якому зображається інформація про статус під'єднаних антен і рівень отриманого сигналу в точці розташування зовнішньої антени. Повторювач для посилення сигналу стільникового зв'язку в зонах "радіотені". Такий прилад чудово підійде для встановлення в бізнес-центрах, підвальних приміщеннях, котеджах тощо. Потрібно купити цей репітер і Ви насолоджуватиметеся гарним зв'язком та інтернетом.
Порядок встановлення репітера:
1) Необхідно встановити зовнішню антену так, щоб вона була спрямована на найближчу вишку мобільного оператора, місцем для встановлення може бути дах будинку або офісу, гілка дерева тощо. Дуже важливо, щоб зовнішня антена була на більш високому рівні щодо внутрішньої антени (довжина коаксіального кабелю, що йде в комплекті, становить 10 метрів);
2) Встановлює внутрішню антену так, щоб регульований репітер із встановленою на нього внутрішньою антеною був на відстані не менш ніж 10 метрів від зовнішньої антени, чим більше буде відстань між антенами, тим краще буде якість сигналу.

Комплект підсилювач Voltronic GSM203-3G-4G 900/1800МГц Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Комплект підсилювач Voltronic GSM203-3G-4G 900/1800МГц в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Підсилювачі зв'язку купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Підсилювачі зв'язку и купити Комплект підсилювач Voltronic GSM203-3G-4G 900/1800МГц в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Комплект підсилювач Voltronic GSM203-3G-4G 900/1800МГц

Тип Репітер
Розташування антени Зовнішнє, Внутрішнє
Країна-виробник Україна

* Технічні характеристики Комплект підсилювач Voltronic GSM203-3G-4G 900/1800МГц можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Комплект підсилювач Voltronic GSM203-3G-4G 900/1800МГц

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Комплект підсилювач Voltronic GSM203-3G-4G 900/1800МГц

Код товару: 360973
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360968
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →