Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач KitchenAid Artisan 5KSM125EFG

Код товару: 340162
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: KitchenAid
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач KitchenAid Artisan 5KSM125EFG

Міксер/Блендер KitchenAid Artisan 5KSM125EFG - професійний планетарний міксер, який відрізняється високою якістю та міцністю всіх деталей.

Ціна: 26445 грн
шт

Опис товару Змішувач KitchenAid Artisan 5KSM125EFG

Міксер/Блендер KitchenAid Artisan 5KSM125EFG - професійний планетарний міксер, який відрізняється високою якістю та міцністю всіх деталей.
 
Елегантний міксер прикрасить кухню та перетворить страви на шедеври
Планетарний міксер – вигідне рішення для тих, хто любить міняти дизайн кухні, додати яскраву пляму або навпаки зібрати повну колекцію приладів у єдиному гармонійному стилі. Чаша об'ємом 4.8 л здатна забезпечити зручний процес приготування страв на сім'ю із 3-7 осіб. Додаткова чаша розширить ваші можливості, можна готувати 2 кулінарні вишукування буквально в один момент.
 
Робить все
З американською кухонною машиною ви назавжди забудете про недостатньощільних білках, грудочках у соусах, не збалансовано перемішаних інгредієнтах та незручності використання міксерів. Збивайте, змішуйте, подрібнюйте, а також використовуйте додаткові насадки – цей кухонний помічник ніколи не втомиться та захистить вас від помилок.
 
Тісто без зусиль
Гак для замішування тіста значно полегшує роботу, він стане у пригоді для приготування хліба, булочок, пирогів, печива або домашніх макаронних виробів.
 
Збивайте правильно
Дротячий віночок буде у вас однією з найулюбленіших насадок, більше ніяких каструль і незручних пристроїв. Пара хвилин і у вас готовий омлет чи збиті вершки.
 
Змішуйте
Лопаткадля змішування впорається з будь-якою щільною текстурою, рівномірно і повністю перемішає всі інгредієнти до потрібного стану, вам залишається просто стежити за роботою.
 
Тільки для вас
Дизайн з вивіреними округлими гранями гармонійно впишеться на вашу кухню, а можливість вибрати один із безлічі яскравих та цікавих кольорів допоможе підкреслити індивідуальність.
Елегантний і лаконічний, простий у використанні і водночас максимально функціональний планетарний міксер не змусить вас розбиратися з інструкцією.
 
Правильне обертання
Планетарне обертання нашого настільного міксера правильно та рівномірно змішує кожен грам інгредієнтів.Вам залишається просто спостерігати за його роботою.
Пристрій для збивання обертається в одному напрямку, а насадка-віночок - в іншому, постійно підштовхуючи інгредієнти до центру чаші.
 
Прослужить довго
Міксер з металевим корпусом та довговічними деталями готові до будь-яких труднощів та випробувань. Виберіть найцікавіший і найскладніший рецепт, він зможе реалізувати всі ваші фантазії у приготуванні страв.
Перевірте свій міксер на міцність! Густі суміші, туге тісто, різноманітні продукти не стануть для нього перешкодою.
 
Максимум можливості
Це справжній багатофункціональний інструмент, чи не вірите? Розширюйте його можливості за допомогою великогорізноманітності додаткових насадок: м'ясорубка, роликові ножі, кухонний комбайн, соковитискач, овочерізка та інші. Втілюйте в життя найсміливіші та найцікавіші рецепти.
Насадки можна легко змінювати та адаптувати настільний міксер під ваші потреби та кулінарні фантазії.

Змішувач KitchenAid Artisan 5KSM125EFG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач KitchenAid Artisan 5KSM125EFG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач KitchenAid Artisan 5KSM125EFG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач KitchenAid Artisan 5KSM125EFG

Тип змішувача Планетарный
Потік швидкостей 10
Потужність (BT) 300 Вт
КОНТРОЛЬ Электромеханическое
Форсунки Крюки для теста
Венчик для взбивания
Лопатка для смешивания
Матеріал корпусу Металл
Матеріал підводної частини Металл
Додаткові режими Планетарное вращение
додаткова інформація Объем чаши: 4.8 л
Плавный пуск
Защита от перегрева
Защита от перегрузки
Стабилизация напряжения
Откидная рабочая голова
Возможность дооснащения насадками
Можно мыть в посудомоечной машине
Забарвлення Серый
Вага 12 кг
Розміри (SHHHHV) 24 х 37 х 36 см

* Технічні характеристики Змішувач KitchenAid Artisan 5KSM125EFG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач KitchenAid Artisan 5KSM125EFG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KitchenAid Artisan 5KSM125EFG

Код товару: 340127
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340128
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119256
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →