Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач KitchenAid 5KSB6061EOB

Код товару: 340128
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KitchenAid
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач KitchenAid 5KSB6061EOB

Міксер/Блендер KitchenAid 5KSB6061EOB - це поєднання неповторного елегантного стилю та високої потужності. Подрібнюйте сотні інгредієнтів і точно контролюйте швидкість роботи від 2200 до 21000 обертів на хвилину.

Ціна: 27305 грн
шт

Опис товару Змішувач KitchenAid 5KSB6061EOB

Міксер/Блендер KitchenAid 5KSB6061EOB - це поєднання неповторного елегантного стилю та високої потужності. Подрібнюйте сотні інгредієнтів і точно контролюйте швидкість роботи від 2200 до 21000 обертів на хвилину.
 
Готувати має бути приємно, винаходьте власні рецепти соусів або втілюйте в життя найцікавіші ідеї. Користуйтеся задоволенням усіма можливостями техніки, розкривайте нові грані смаків і додавайте особливу текстуру вашим стравам, експериментуйте, дивуйте, насолоджуйтесь процесом.
 
Правильний обсяг
Чаша з одношаровою стінкою розрахована на об'єм 1.75 л, виготовлена ​​без використання БФА, забезпечена мірною шкалою, ергономічною м'якою ручкою такришкою.
 
Металевий корпус
Цей пристрій призначений для щоденного постійного використання, тому його корпус та інші деталі виконані з металу. Міцна та стійка основа надійно утримує його на місці.
 
11 швидкостей
Потужний мотор на 1800 Вт для швидкої роботи з жорсткими та м'якими інгредієнтами та спеціальною високою швидкістю роботи. Вибирайте те, що підходить для ваших продуктів та рецептів. Імпульсний режим допоможе точніше збити або подрібнити інгредієнти.
 
Асиметричний ніж
Перемішує під 4 різними кутами, захоплюючи інгредієнти у вихровий рух для досягнення однорідної консистенції та чудовихрезультатів. Ніж товщиною 3 мм дозволяє змішувати великі та тверді інгредієнти, такі як цілі плоди фруктів та овочів.
 
Швидко і просто
Блендер може змішати та подрібнити будь-які продукти. Потужний мотор для швидкого та легкого перемішування жорстких інгредієнтів, таких як заморожені фрукти та волокнисті овочі, з чудовим результатом. Смузі, вітамінні коктейлі та все для здорового харчування можна замішати за кілька хвилин.
 
Користуйтесь із задоволенням
Розкішна американська техніка призначена для подрібнення та перемішування інгредієнтів. Використовуйте всі можливості максимально, відчуйте швидкість і потужність цього блендера.
 
Краса таефективність
Придивіться до деталей, кожен елемент - це елегантне технічне рішення, створене для вашої зручності. Знімна підставка для чаші блендера із силікону надійно утримує глечик блендера на підставі, підвищуючи стійкість. Можна мити в посудомийній машині.

Змішувач KitchenAid 5KSB6061EOB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач KitchenAid 5KSB6061EOB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач KitchenAid 5KSB6061EOB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач KitchenAid 5KSB6061EOB

Тип блендера Стационарный
Потік швидкостей 10
Потужність (BT) 1800 Вт
КОНТРОЛЬ Электромеханическое
Форсунки Блендер-чаша
Толкатель
Шліфування Есть
Імпульсний режим Есть
Матеріал корпусу Пластик
Матеріал підводної частини Металл
Додаткові режими Турборежим
додаткова інформація Функции: для смузи, колка льда
Емкость стакана: 1750 мл
Количество оборотов в минуту: 21000 об/мин
Защита двигателя от перегрева
Защита от включения без чаши
Импульсный режим
Можно мыть в посудомоечной машине
Нескользящие ножки
Плавная регулировка скорости
Съемный нож
Забарвлення Черный
Вага 8.85 кг
Розміри (SHHHHV) 26.7 х 23.1 х 45 см

* Технічні характеристики Змішувач KitchenAid 5KSB6061EOB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач KitchenAid 5KSB6061EOB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KitchenAid 5KSB6061EOB

Код товару: 119256
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340163
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360351
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →