Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач KITCHENAID 5KSB5553EER ЧЕРВОНИЙ

Код товару: 119247
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KitchenAid
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач KITCHENAID 5KSB5553EER ЧЕРВОНИЙ

Зручна "розумна" кухонна техніка значно полегшує життя кожної жінки, перетворюючи процес приготування їжі з буденної рутини на мистецтво. Стаціонарний блендер KitchenAid ARTISAN - саме той незамінний та довговічний помічник на кухні, за допомогою якого ви створите свої найкращі кулінарні шедеври, щодня радуючи близьких людей та дивуючи гостей.

Ціна: 19080 грн
шт

Опис товару Змішувач KITCHENAID 5KSB5553EER ЧЕРВОНИЙ

 KitchenAid Artisan 5KSB5553EER - стаціонарний блендер з величезною кількістю функцій. Він стильно виглядає та встановлений на міцній та надійній основі, виконаній з металу.

 
ШИРОКА ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ
Блендер може не лише готувати пюре та перетирати різні інгредієнти. Він також здатний бити лід для напоїв, різати, збивати, перемішувати різноманітні продукти.
 
ШІСТЬ ШВИДКІСНИХ РЕЖИМІВ
Блендер оснащений потужним електромотором, здатним працювати в шести автоматичних швидкісних режимах - перемішування, різання, збивання, приготування пюре, перетирання та подрібнення. Також розробники передбачили сьомий швидкісний режим – імпульсний. Швидкість роботизалишається незмінною, навіть якщо ви додаватимете інгредієнти в блендер у процесі його роботи.
 
ВИСОКА ЕФЕКТИВНІСТЬ
Прилад оснащений ножем із нержавіючої сталі. Його гострі леза розташовані на чотирьох різних рівнях, що дозволяє йому особливо якісно перемішувати продукти. Для кращого розподілу продуктів між лезами блендер починає роботу на низькій швидкості, а потім поступово нарощує її.
 
ПРО БРЕНД
KitchenAid – легендарний виробник техніки для кухні, який вже понад 100 років славиться якістю своєї продукції. Всі пристрої KitchenAid відрізняються винятковою надійністю, бездоганною якістю матеріалів та складання. Характерна рисабренду – елегантний стильний дизайн. Висока потужність у поєднанні з тихою роботою, інноваційні технології та широкий функціонал KitchenAid високо цінуються професіоналами, при цьому простота управління робить використання пристроїв KitchenAid комфортним навіть для користувачів-початківців.

Змішувач KITCHENAID 5KSB5553EER ЧЕРВОНИЙ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач KITCHENAID 5KSB5553EER ЧЕРВОНИЙ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач KITCHENAID 5KSB5553EER ЧЕРВОНИЙ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач KITCHENAID 5KSB5553EER ЧЕРВОНИЙ

Тип блендера Стаціонарний
Потік швидкостей 5
Потужність (BT) 550 Вт
КОНТРОЛЬ Кнопкове
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Пластик\скло
Матеріал підводної частини Пластик
Отвір для інгредієнтів Пластик
Додаткові режими Інтенсивний режим
Колка льоду
Шнур 1.1 м
додаткова інформація Відсік для зберігання шнура
Забарвлення червоний
Вага 5.9 кг

* Технічні характеристики Змішувач KITCHENAID 5KSB5553EER ЧЕРВОНИЙ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач KITCHENAID 5KSB5553EER ЧЕРВОНИЙ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KITCHENAID 5KSB5553EER ЧЕРВОНИЙ

Код товару: 243348
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340127
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340128
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →