Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Автокрісло Kinderkraft Xpand Red (KKFXPANRED0000)

Код товару: 160067
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Автокри Автокрісло Kinderkraft Xpand Red (KKFXPANRED0000)

Автокрісло • група: II-III • вага дитини: від 15 до 36 кг • від 4 до 12 років • кріплення в машині: система Isofix / 3-х точковий ремінь автомобіля • колір: червоний

Ціна: 5633 грн
шт

Опис товару Автокрісло Kinderkraft Xpand Red (KKFXPANRED0000)

Автокрісло KinderKraft Xpand дозволяє подорожувати з максимальним комфортом, не турбуючись про безпеку дитини. Ця модель оснащена бічним захистом від ударів, отже, дитині нічого не загрожує навіть у складних ситуаціях, що виникають на дорозі. Підголовник надійно фіксує голову та шию дитини, що допоможе уникнути травм під час пересування в авто. А передбачене регулювання дозволяє встановити оптимальну висоту для конкретного юного пасажира. Сидіння безпеки можна регулювати по висоті та ширині, щоб покращити комфорт та безпеку на довгі роки у міру зростання дитини. KinderKraft Xpand встановлюється за допомогою системи кріплення Isofix або 3-х точковими ременями автомобіля, апередбачені індикатори показують, коли кріплення зафіксовано надійно. Щільна оббивка виготовлена ​​з якісної гіпоалергенної тканини, яка прослужить тривалий час без деформацій і легко піддається пранню завдяки своїй міцності та стійкості при використанні. Додатковий комфорт у тривалих поїздках забезпечують підлокітники та регулювання нахилу спинки, що дозволяє не лише комфортно в ньому сидіти, а й спати.

Автокрісло Kinderkraft Xpand Red (KKFXPANRED0000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Автокрісло Kinderkraft Xpand Red (KKFXPANRED0000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Автокри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Автокри и купити Автокрісло Kinderkraft Xpand Red (KKFXPANRED0000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Автокрісло Kinderkraft Xpand Red (KKFXPANRED0000)

Тип Автокрісло
Групувати II-III
Підтримка систем монтажу Isofix система Isofix / 3-х точковий ремінь автомобіля
Матеріал Пластик
Поліестер
Вік від 4 до 12 років
Вага 7 кг

* Технічні характеристики Автокрісло Kinderkraft Xpand Red (KKFXPANRED0000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Автокрісло Kinderkraft Xpand Red (KKFXPANRED0000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Xpand Red (KKFXPANRED0000)

Код товару: 365546
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370202
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370203
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →