Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Автокрісло Kinderkraft Unity Isofix Grey (KKFUNITGRY0000)

Код товару: 160077
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Автокри Автокрісло Kinderkraft Unity Isofix Grey (KKFUNITGRY0000)

Автокрісло • група: II-III • вага дитини: від 15 до 36 кг • від 3 до 12 років • кріплення в машині: система Isofix / 3-х точковий ремінь автомобіля • колір: сірий

Ціна: 6106 грн
шт

Опис товару Автокрісло Kinderkraft Unity Isofix Grey (KKFUNITGRY0000)

Вибираючи автокрісло Kinderkraft Unity, Ви можете бути впевнені, що Ваша дитина буде захищена під час подорожі. Безпека наших найменших користувачів є для нас пріоритетом, тому Unity має спеціальні системи захисту, виготовлена ​​з безпечних матеріалів і, що найважливіше, неодноразово зазнавала суворих випробувань. Надійність його конструкції підтверджено сертифікатом європейського дослідницького підрозділу RDW. Крім того, його безпека була перевірена відомими інститутами Tass International та Intertek.

H-GUARD SYSTEM. Високоміцний підголовник має 3 структурні шари для захисту голови та шийного відділу хребта при бічному або задньому ударі.
Бічна система захисту. Корпус сидіння посилений для поглинання енергії удару та підвищення безпеки пасажира при бічному ударі.
DUO EXPAND SYSTEM. Система, яка змушує сидіння рости разом із дитиною. Сидіння безпеки можна регулювати по висоті та ширині, щоб покращити комфорт та безпеку на довгі роки у міру зростання дитини. Одним торканням руки ви можете відрегулювати висоту підголівника та ширину подушок тулуба. Таким чином, сидіння безпеки може «вирости» на 16 см заввишки і 7 см завширшки. Підголовник регулюється з кроком 10.
Система ISOFIX. Дитяче крісло безпеки оснащене системою кріплення ISOFIX, що робить установку в автомобілі простим іінтуїтивно зрозумілим процесом. А напрямні, що постачаються з сидінням безпеки, полегшують його надійну фіксацію в автомобілі.
Індикатори правильного встановлення. Автокрісло має індикатори, що показують, коли кріплення ISOFIX надійно закріплено. Коли засувки на тросі та на якорі зачеплені правильно, їх індикатори перемикаються на "зелений".
Напрямні ременя. Ремінь безпеки транспортного засобу прямує навколо сидіння, щоб дитина була надійно закріплена. Замок на верхній направляючій ременя безпеки запобігає випадковому від'єднанню сидіння від ременя.
Нахил. Функція нахилу дозволяє відрегулювати сидіння однієїрукою та встановити його у трьох положеннях.
Ергономічні підлокітники підвищують комфорт пересування дитини та підвищують її безпеку: вони дають уявлення про те, як вести поясний ремінь.
Спеціальний матеріал оббивки підголівника робить його м'яким, зручним та надзвичайно ефективним для захисту голови та шиї дитини під час удару.
Зручна подушка сидіння. Подушка сидіння доповнена м'якою піною Flexi Fit, яка ідеально підходить для тіла дитини, забезпечуючи чудовий комфорт під час тривалих подорожей.
Усі матеріали, що використовуються в дитячому кріслі, були протестовані INTERTEK, визнаним органом із сертифікації безпеки. Будьтевпевнені: сидіння безпечне навіть для найменших пасажирів.
Простий догляд. Чохли легко знімаються та миються. Це допомагає сидінню виглядати красиво та свіжо на довгі роки
Підсклянник. Сидіння оснащене двома насадками для встановлення підсклянника зліва або праворуч від дитини.

Автокрісло Kinderkraft Unity Isofix Grey (KKFUNITGRY0000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Автокрісло Kinderkraft Unity Isofix Grey (KKFUNITGRY0000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Автокри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Автокри и купити Автокрісло Kinderkraft Unity Isofix Grey (KKFUNITGRY0000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Автокрісло Kinderkraft Unity Isofix Grey (KKFUNITGRY0000)

Тип Автокрісло
Групувати II-III
Підтримка систем монтажу Isofix система Isofix / 3-х точковий ремінь автомобіля
Тип інституції По ходу руху
Кількість моментів кріплення 3
Матеріал Корпус PP-пластик (міцний матеріал, гладка поверхня);
Оббивка: 100% поліестер
Вік 3 - 12 років
Розміри 44 х 40 х 66-82 см
Вага 6.5 кг

* Технічні характеристики Автокрісло Kinderkraft Unity Isofix Grey (KKFUNITGRY0000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Автокрісло Kinderkraft Unity Isofix Grey (KKFUNITGRY0000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Unity Isofix Grey (KKFUNITGRY0000)

Код товару: 365546
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370202
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370203
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →