Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Велосипед Kinderkraft Spinstep Platinum Grey (KRSPST00GRY0000)

Код товару: 231592
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Велосипеди для дітей Велосипед Kinderkraft Spinstep Platinum Grey (KRSPST00GRY0000)

Зробіть ставку на спільне проведення часу на свіжому повітрі і познайомтеся з усіма перевагами триколісного велосипеда Kinderkraft Spinstep 5 в 1! Велосипед росте разом із дитиною, а завдяки модульній конструкції демонтаж окремих елементів надзвичайно простий. Це також дозволяє легко регулювати велосипед відповідно до навичок малюка без використання додаткових інструментів. До того ж, глибокий і водонепроникний каптур з фільтром UPF50+ захищає від дощу та палючого сонця!

Ціна: 7470 грн
шт

Опис товару Велосипед Kinderkraft Spinstep Platinum Grey (KRSPST00GRY0000)

Зробіть ставку на спільне проведення часу на свіжому повітрі та познайомтеся з усіма перевагами триколісного велосипеда Kinderkraft Spinstep 5 в 1! Велосипед росте разом із дитиною, а завдяки модульній конструкції демонтаж окремих елементів надзвичайно простий. Це також дозволяє легко регулювати велосипед відповідно до навичок малюка без використання додаткових інструментів. До того ж, глибокий і водонепроникний каптур з фільтром UPF50+ захищає від дощу та палючого сонця!

Spinstep можна використовувати 5 способами. А саме, як:
альтернативу прогулянковому візку (встановивши сидіння спиною в напрямку руху);
велосипед для найменших (встановившисидіння особою у напрямку руху);
велосипед для дітей віком 18-24 місяців (з відстебнутим каптуром);
велосипед для старшого віку у версії з відстебнутим бампером і ременями (батьки можуть контролювати їзду за допомогою ручки для батьків);
самостійний велосипед для дітей, які готові на цей крок.
Фізична активність надзвичайно важлива для здоров'я та розвитку малюка – спонукаючи дитину ходити на прогулянки та кататися на велосипеді, ви розвиваєте звички, які позитивно позначаться на його здоров'ї. Завдяки велосипеду Кіндеркрафт Спінстеп ви з раннього віку розвинете у вашої дитини любов до фізичних вправ та активного відпочинку.Триколісний велосипед Spinstep 5 в 1 урізноманітнить ваші прогулянки та зробить їх незабутніми. Міцні колеса з поліуретану чудово підійдуть як для міської, так і для лісової прогулянки. Вони мають гарне зчеплення і стійкі до проколів, а задні колеса з підшипниками. У цій моделі також є функція вільного ходу переднього колеса - поки дитина ще маленька, ви можете відключити повний привід, завдяки чому дитина зможе навчитися крутити педалі, не керуючи велосипедом. А ви будете контролювати швидкість та напрямок руху.
Велосипед має сидіння, що обертається на 360 градусів, яке можна розташувати або обличчям до батьків, або за напрямом руху - малюк будевідчувати себе впевненіше, якщо спочатку бачитиме вас. Завдяки глибокому регульованому капюшону з водонепроникного матеріалу з фільтром UPF50+ дитині не страшні ні вітер, ні дощ – так само як і в колясці! Комфортне сидіння з м'яким чохлом та високою спинкою відповідає за комфорт їзди, забезпечуючи спині відповідну підтримку під час підкорення світу. Велосипед оснащений 3-точковими ременями та знімним бар'єром, який можна зняти, коли дитина буде готова до самостійної їзди.
Безперервна їзда може бути стомлюючою для маленької дитини, тому велосипед має зручні підставки для ніг, на які малюк може вільно оперти ніжки, щоб відпочити. Батькам, всвою чергу, сподобається 3-ступінчаста ручка, оброблена красивим і м'яким поліуретаном. Її можна відрегулювати відповідно до свого зростання. Spinstep послужить дитині протягом довгих років завдяки міцній сталевій рамі та можливості регулювання відстані між сидінням та педалями. Навіть коли дитина підросте, ви легко зможете відрегулювати велосипед під його зростання. Велосипед йде в комплекті з корисними аксесуарами, такими як сумка, яка кріпиться на батьківській ручці, та два кошики для дитячих дрібниць. А завдяки функції складання велосипеда можна взяти з собою у відпустку або в гості до бабусь і дідусів. Завдяки Spinstep кожна прогулянка буде сповнена яскравих вражень!

Велосипед Kinderkraft Spinstep Platinum Grey (KRSPST00GRY0000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Велосипед Kinderkraft Spinstep Platinum Grey (KRSPST00GRY0000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Велосипеди для дітей купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Велосипеди для дітей и купити Велосипед Kinderkraft Spinstep Platinum Grey (KRSPST00GRY0000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Велосипед Kinderkraft Spinstep Platinum Grey (KRSPST00GRY0000)

Огляд Триколісні
Діаметр коліс передні – 24,5 см, задні – 21 см.
Батьківська ручка управління Ні
Кількість швидкостей Ні
Тип кадру Без амортизації
Обладнання чохол, капюшон
Забарвлення зелений
Вага 10 кг
додаткові характеристики Сталева рама.
Матеріал коліс: поліуретану.
Ручки на кермі: термопластична гума (TPR) – нековзкі.
Чохол: поліестер.
Капюшон: поліестер, UPF 50+, водонепроникний

* Технічні характеристики Велосипед Kinderkraft Spinstep Platinum Grey (KRSPST00GRY0000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Велосипед Kinderkraft Spinstep Platinum Grey (KRSPST00GRY0000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Spinstep Platinum Grey (KRSPST00GRY0000)

Код товару: 249954
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 265256
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 265257
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →