Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000)

Код товару: 265256
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Велосипеди для дітей Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000)

Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000) - це чудова можливість пізнання навколишнього світу. У цьому йому допоможе Twipper – триколісний велосипед, який полюблять як батьки, і дитина.

Ціна: 7697 грн
шт

Опис товару Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000)

Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000) - це чудова можливість пізнання навколишнього світу. У цьому йому допоможе Twipper – триколісний велосипед, який полюблять як батьки, так і дитина.
 
Твіппер допоможе дитині у розвитку рухової активності під час гри (вже з 9 місяців). У нього інноваційне сидіння з функцією CLICK & TWIST, яка забезпечує обертання на 360 ° та можливість їзди спиною у напрямку руху. Високу спинку можна легко розкласти за положенням лежачи, завдяки цьому малюк зможе подрімати на свіжому повітрі. Надійна рама велосипеда виконана з магнієвого сплаву – вона дуже міцна, легка та водночас стійка до корозії.
 
TWIPPER велосипед5 в 1 - завдяки модульній конструкції його можна модифікувати і регулювати відповідно до віку і зростання дитини, і її здібностями, що розвиваються. Підходить для малюків від 9 місяців (коли сидіння встановлене спиною у напрямку руху). Демонтаж окремих елементів дозволяє відрегулювати велосипед відповідно до навичок та віку дитини – ніякі додаткові інструменти для цього не потрібні.
 
У велосипеда є функція вільного ходу колеса, завдяки якій малюк може крутити педалі, не рухаючи велосипед. Безпека дитини також забезпечують 5-точкові ремені безпеки та бампер із центральним замком, оброблений приємною нанавпомацки і легкою у догляді екошкірою.
 
Додатково, триколісний велосипед допоможе дитині покращити координацію рухів і навчить її правильної та безпечної поведінки на вулиці. Він також підготує вашу дитину до їзди на справжньому велосипеді. З велосипедом Twipper кожна прогулянка буде сповнена вражень та приємних розваг.

Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Велосипеди для дітей купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Велосипеди для дітей и купити Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000)

Огляд Триколісний велосипед
Діаметр коліс Діаметр переднього колеса: 24,5 см
Діаметр задніх коліс: 20,3 см
Батьківська ручка управління Є
Тип кадру Рама виконана з ультралегкого та міцного магнієвого сплаву.
Обладнання Колеса: поліуретан
Регульовані 5-точкові ремені безпеки з м'якими накладками
Повертається на 360° сидіння із системою CLICK & TWIS
Забарвлення Зелений
Вага 9.8 кг
додаткові характеристики Розміри (ДхВхШ), см: 122 х 58 х 28.5
Регулювання ручки для батьків: 4 положення, 84-107 см

* Технічні характеристики Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Велосипед Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Twipper Green (KRTWIP00GRE0000)

Код товару: 348156
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348158
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 228588
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →