Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Kinderkraft Nino Pink (KKNNINOPINK000)

Код товару: 205548
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Слінги, рюкзаки, перенесення Kinderkraft Nino Pink (KKNNINOPINK000)

Ергономічний рюкзак-перенесення для дітей віком від 3 місяців до 20 кг
Два положення носіння дитини: на животі та на спині
Інноваційна панель з можливістю плавного регулювання
Широкі, м'які та регульовані ремені: поясний ремінь та плечові
Система шин, завдяки яким кінці ременів не звисають
М'які підкладки під klamerkami
Кишеня міститься в поясі хіп
Оригінальний дизайн
Зроблені із натуральних матеріалів
Просте та інтуїтивно зрозуміле у використанні

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Kinderkraft Nino Pink (KKNNINOPINK000)

 Переноска Nino має інноваційний дизайн з можливістю регулювання довжини панелі під дитину, що забезпечує її безпечне положення при перенесенні. Матеріали, що використовуються у продукті, є натуральними, тому вони забезпечують правильну вентиляцію.

 
Kinderkraft Nino - це продукт для батьків, які знають, що близькість, яка дає почуття безпеки, важлива для правильного розвитку дитини. Кенгуру отримав позитивну рекомендацію від Міжнародного інституту дисплазії кульшового суглоба (IHDI), який рекомендує носити дітей так довго, як це можливо, щоб зберегти становище з широко розставленими ногами.
 
 
Ергономічний дизайн. Дитячаперенесення має широке сидіння, що підтримує сідниці та стегна дитини, а також м'яку спинку. Така конструкція дитячого візка забезпечує максимально природне положення ніг дитини та спини, що забезпечує правильне положення тіла дитини.
Підтримка голови. Спеціально профільований матеріал захищає голову дитини, гарантуючи її належну підтримку без ризику її відкидання назад.
NINO був протестований Міжнародним інститутом дисплазії кульшового суглоба і був позитивно оцінений як продукт, який підтримує здорове становище тіла дитини. У перенесенні для дитини NINO дитина займає фізіологічне становище жаба, де коліна та стегна зігнуті, утворюючиформу літери М - сідниці трохи нижче колін, а ноги широко розставлені.
Свобода руху. Перенесення також є надійним рішенням для батьків, які не хочуть відмовлятися від активностей, маючи при собі дитину. Завдяки зручності використання та усвідомленню безпечного стану тіла, ваші руки вільні.
Як внутрішні, так і зовнішні частини виготовлені з тканин, які забезпечують достатню вентиляцію, довговічні та м'які. Перенесення приємне на дотик, що дозволяє комфортно користуватися батькові та малюкові. Не менш важливо те, що завдяки матеріалам вона легко чиститься, швидко сохне і не меніться.
Широкий і м'який поясний ремінь (10 см) полегшує спину батька, щоробить перенесення дитини комфортнішою. У той час як плечові ремені допомагають рівномірно розподілити вагу дитини, а їхнє м'яке наповнення забезпечує оптимальний тиск на стегна та плечі.
Компактність. Невеликий розмір після складання і вага всього 0,39 кг дозволяють брати з собою перенесення будь-куди.
Невелика кишеня, поміщена в поясний ремінь, дозволяє зберігати необхідні дрібниці, які завжди повинні бути під рукою.

Kinderkraft Nino Pink (KKNNINOPINK000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Kinderkraft Nino Pink (KKNNINOPINK000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Слінги, рюкзаки, перенесення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Слінги, рюкзаки, перенесення и купити Kinderkraft Nino Pink (KKNNINOPINK000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Kinderkraft Nino Pink (KKNNINOPINK000)

* Технічні характеристики Kinderkraft Nino Pink (KKNNINOPINK000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Kinderkraft Nino Pink (KKNNINOPINK000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Nino Pink (KKNNINOPINK000)

Код товару: 205547
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →