Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кільце для пілатесу Record FI-5619 Black

Код товару: 180563
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кільце для йоги Кільце для пілатесу Record FI-5619 Black

Хочете цілеспрямовано опрацювати грудні м'язи, що відводять і приводять м'язи стегон, а «на закуску» прокачати й решту м'язів? Тоді купуйте кільце для пілатес Record FI-5619!

Ціна: 713 грн
шт

Опис товару Кільце для пілатесу Record FI-5619 Black

 Призначення

Спочатку кільце для пілатес або ізотонічне кільце застосовували лише для опрацювання «проблемних» місць у жінок, а саме – грудей та стегон. На сьогоднішній день його використовують для тренування практично всієї мускулатури тіла. Крім того, за допомогою кільця розвивається концентрація, плавність рухів, точність виконання вправ, покращується дихання та контроль над певною групою м'язів. Воно стане у нагоді і для силових тренувань. Снаряд можна використовувати як чоловікам, так і жінкам у спортзалі та домашніх умовах.
 
Опис
В основі снаряда лежить металевий стрижень з певним коефіцієнтом пружності - це і є основне робочевластивість кільця. По всій площі він покритий м'яким пластиком, а з боків має передбачені ручки. Вони вкриті неопреном – сучасним м'яким та зносостійким матеріалом. Він не слизький, дозволяє впевнено тримати снаряд як у долонях, так і затискати його, наприклад між колінами.
 
Використання
Вихідне положення на правій нозі з нахилом корпусу праворуч. Ліва нога пряма, піднята трохи нагору, права рука також пряма і піднята нагору, утворює з лівою ногою одну площину. Кільце притисніть до лівого боку та стискайте його лівою рукою. Виконайте кілька повторів та поміняйте бік. Ляжте на спину, ноги зігніть. Кільце тримайте перед грудьми. На вдиху руки витягніть уперед іодночасно підніміть верхню частину тулуба, на видиху прийміть вихідне положення.
 
Переваги:
Кільце можна використовувати для опору, полегшення виконання вправ, як рухливу опору та обмежувач.
Снаряд допомагає опрацьовувати «найпроблемніші» місця тіла жінок – грудні м'язи та м'язи стегон.
Підходить для силових та функціональних тренувань.

Кільце для пілатесу Record FI-5619 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кільце для пілатесу Record FI-5619 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кільце для йоги купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кільце для йоги и купити Кільце для пілатесу Record FI-5619 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кільце для пілатесу Record FI-5619 Black

Тип Кільце
Розмір 36 см
Матеріал Метал, неопрен, етиленвінілацетат EVA
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Кільце для пілатесу Record FI-5619 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кільце для пілатесу Record FI-5619 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Кільце для пілатесу Record FI-5619 Black

Код товару: 180566
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 180541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 180547
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →