Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 Pink/Violet

Код товару: 180547
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кільце для йоги Кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 Pink/Violet

Колесо-кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 – бюджетний варіант, який за якістю не поступається своїм дорожчим побратимам. Він також добре виконує свої функції, довго та надійно служить, але при цьому його покупка не б'є по кишені.

Ціна: 1126 грн
шт

Опис товару Кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 Pink/Violet

 Призначення

Ідеальний снаряд для тих, хто практикує йогу. З його допомогою можна безпечно виконувати вправи для спини, зменшити травматизм, збільшити гнучкість, полегшити біль у верхній частині тулуба, усунути сутулість і зміцнити м'язи. Кільце підходить для чоловіків та жінок з будь-яким рівнем підготовки. Його використовують як у домашніх умовах, так і у спортзалі.
 
Опис
Кільце виконане з полівінілхлориду та покрите пластично еластомером. Обидва матеріали дуже міцні, тому кільце гарантовано не лусне під час виконання вправ. Зовнішній шар - м'який, приємний для шкіри, має комфортну температуру. Ідеальна ширина – 13 см – не дозволяєснаряду впиватись у тіло або передавлювати судини, а діаметр зручний для використання людині з будь-яким зростанням. За кільцем легко доглядати, при зберіганні воно не займає багато місця.
 
Використання
Вставте на коліна і починайте нахилятися назад, щоб зробити місток, руки ставте не на підлогу, а на снаряд. Покладіть кісточки на колесо, руками упріться в підлогу і відірвіть від нього таз, а тепер прогинайте якнайбільше назад. Ляжте животом на колесо, ноги відірвіть від підлоги, руки витягніть уздовж корпусу, трохи піднявши вгору, утримуйте рівновагу. Ляжте так, щоб колесо опинилося під лопатками та попереком, передпліччя покладете на підлогу, а долонями візьміться за колесо, ноги піднімітьвгору під прямим кутом до корпусу.
 
Переваги:
Відмінний снаряд для розслаблення та збільшення гнучкості.
Зменшує травматизм під час занять йогою.
Оптимальна ширина робить тренування особливо комфортним.

Кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 Pink/Violet Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 Pink/Violet в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кільце для йоги купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кільце для йоги и купити Кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 Pink/Violet в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 Pink/Violet

Тип Колесо-кільце
Розмір 32х13 см
Матеріал Полівінілхлорид PVC, термопластичний еластомер TPE
Забарвлення Pink\Violet

* Технічні характеристики Кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 Pink/Violet можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 Pink/Violet

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Кільце для йоги Record Fit Wheel Yoga FI-7057 Pink/Violet

Код товару: 180554
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 180555
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 180557
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →