Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Морозильна камера Kernau KFUF 14151.1 NF W

Код товару: 322655
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Морозильні камери Морозильна камера Kernau KFUF 14151.1 NF W

Холодильник Kernau KFUF 14151.1 NF W - морозильна камера, що окремо стоїть, з системою No Frost, загальним об'ємом 210 літрів і електронним керуванням.

Ціна: 16297 грн
шт

Опис товару Морозильна камера Kernau KFUF 14151.1 NF W

Холодильник Kernau KFUF 14151.1 NF W - морозильна камера, що окремо стоїть, із системою No Frost, загальним об'ємом 188 літрів та електронним керуванням.
 
Морозильна камера Kernau обладнана електронним керуванням, яке дозволяє точно контролювати температуру всередині пристрою. Пристрій дозволить нам зберігати багато продуктів – можна помістити до 175 л. Морозильна камера оснащена камерою швидкого заморожування, знімним ущільнювачем та можливістю зміни положення дверей, що означає, що її можна легко пристосувати до будь-якого приміщення. Завдяки системі NoFrost внутрішня частина захищена від морозу. Завдяки енергетичному класу A+ пристрій економічний, а отже, більш екологічний. Важливою функцієюморозильної камери є відділення для швидкого заморожування. Це забезпечує швидше заморожування харчових продуктів. Білий колір і просторий інтер'єр морозильної камери роблять його ідеальним для облаштування будь-якої кухні.
 
Електронний контроль
Дозволяє точно регулювати та контролювати температуру всередині пристрою. Він ефективно керує багатьма функціями морозильної камери.
 
Клас енергоефективності А+
Економить приблизно 20% вартості електроенергії. Низьке споживання електроенергії дозволяє заощадити та зберегти екологію.
 
Система No Frost
Контролює температуру при розморожуванні продуктів ізначно спрощує цей процес. Продукти охолоджуються рівномірно та швидко, при цьому зберігається відповідний рівень вологості усередині морозильної камери. Пристрій не вимагає ручного розморожування і продукти довше залишаються свіжими.
 
Камера швидкого заморожування
Гарантує дуже швидке заморожування щойно покладених у морозилку продуктів, не впливаючи на температуру продуктів, що зберігаються в інших камерах.
 
Інтегровані ручки
Висока якість та зручне положення ручок означає ефективне відкривання та закриття холодильника в будь-якій ситуації та без будь-яких перешкод.
 
Змінні ущільнювачі
Одним із найважливіших елементівхолодильників та морозильних камер є ущільнювач. Завдяки їм температура всередині пристрою може підтримуватись на досить низькому рівні. Якщо вони були зношені або пошкоджені, Ви можете замінити їх новими у будь-який час.

Морозильна камера Kernau KFUF 14151.1 NF W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Морозильна камера Kernau KFUF 14151.1 NF W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Морозильні камери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Морозильні камери и купити Морозильна камера Kernau KFUF 14151.1 NF W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Морозильна камера Kernau KFUF 14151.1 NF W

Загальний обсяг 210 л
Тип Морозильна шафа
Система розморожування No Frost
Клас енергоспоживання Ф
Спосіб встановлення Окремо стоїть
Корисний об'єм, л 175 л
Тип керування Електронне
Кліматичний клас SN, N, ST, T
Додаткові характеристики Мінімальна температура: до -24 °C
Час збереження холоду: 10 год
Потужність заморожування: 15 кг/добу
Рівень шуму: 40 дБ
Сигналізація відчинених дверей: звукова
Швидка заморозка
Перевішування дверцят
Прихована дверна ручка
Країна-виробник товарів Китай
Габарити Розміри (ВхШхГ): 145.5 x 54 x 59.5 см
Колір Білий

* Технічні характеристики Морозильна камера Kernau KFUF 14151.1 NF W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Морозильна камера Kernau KFUF 14151.1 NF W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KFUF 14151.1 NF W

Код товару: 304921
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316029
На замовлення, 1-3 дні
ECG EFT 114250 WE 17286 грн
Код товару: 332240
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →