Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор KEMEI KM-6812

Код товару: 246726
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: KEMEI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор KEMEI KM-6812

Лазерний епілятор Kemei KM-6812 призначений для видалення волосся по всьому тілу. Прилад працює швидко і без болю, дозволяючи отримати ідеально гладку шкіру без найменших слідів подразнення вже за кілька хвилин після початку використання. Фотоепілятор діє методом світлового спалаху на волосяні ділянки. Фолікули нагріваються до певного градуса, слабшають і починають руйнуватися.

Ціна: 2752 грн
шт

Опис товару Епілятор KEMEI KM-6812

 Робочий ресурс фотонної лампи (знімний картридж) розрахований на 12 тисяч імпульсів. Епілятор має 3 режими, які дозволяють регулювати інтенсивність апаратної депіляції залежно від типу шкіри. Також в апарат вбудований датчик, що визначає колір та відтінок шкіри для підбору потрібного режиму проведення процедури. Підходить для світлої або трохи смаглявої шкіри. Видаляє темне, русяве та руде волосся. Для темної, дуже смаглявої шкіри та сивого волосся не підходить. Найчастіше вже після 5-7 процедур спостерігається ефект стійкого повного видалення волосся. Під час використання необхідно надягати окуляри для захисту очей від світлових спалахів. У комплектацію входять запасний картридж, кабель живлення та окуляри.Характеристики: Матеріал: ABS + нержавіюча сталь; Рівень інтенсивності світла: 3 (регульований); Імпульс: 5 Дж/см; Тип епіляції: суха; Безболісна фотоепіляція; Підходить для видалення волосся по всьому тілу; Руйнування фолікули спалахами світла – безпечне для шкіри та всього організму; Максимальний результат - повна відсутність врослого волосся; Довготривалий результат, ідеально гладка шкіра; Колір: білий; Рівень інтенсивності світла: 3 (регульований); Датчик визначення кольору шкіри: є; Лампа (ресурс): від 8 до 12 тис. світлових імпульсів; Живлення: 50 Hz, AC 100-240V; Розміри: 18.5 х 8 х 16 см. Вага: 0,35 кг.

Епілятор KEMEI KM-6812 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор KEMEI KM-6812 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор KEMEI KM-6812 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор KEMEI KM-6812

Тип Епілятор лазерний
Кількість швидкостей Рівень інтенсивності світла: 3 (регульований);
Джерело живлення 50 Hz, AC 100-240V;
Тип епілятора Є
Кількість швидкостей Ні
Додаткові характеристики Ні
Підсвічування Ні

* Технічні характеристики Епілятор KEMEI KM-6812 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор KEMEI KM-6812

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KEMEI KM-6812

Код товару: 200091
На замовлення, 1-3 дні
ROWENTA EP4930F0 2795 грн
Код товару: 90704
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252301
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →