Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор BRAUN PL 5137

Код товару: 240929
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор BRAUN PL 5137

Епілятор BRAUN PL 5137 – інноваційний епілятор. Забудьте про застарілі хворобливі методи видалення волосся. Більше ніякого роздратування, болю та порізів!

Ціна: 13502 грн
шт

Опис товару Епілятор BRAUN PL 5137

Епілятор BRAUN PL 5137 – інноваційний епілятор. Забудьте про застарілі хворобливі методи видалення волосся. Більше ніякого роздратування, болю та порізів!
 
Купивши епілятор BRAUN PL 5137, ви отримаєте унікальний засіб для догляду за тілом. Ефективне, зручне та безпечне. Довговічна лампа з ресурсом до 400 000 спалахів прослужить вам довгі роки без необхідності заміни, дозволяючи тримати шкіру в стані ідеальної гладкості. Ніякого ручного підстроювання, все відбувається автоматично, завдяки наявності унікального датчика тону шкіри SensoAdapt.
 
Прилад повністю безпечний і не приносить дискомфорту. Відмінністю в режимах роботи полягають в інтенсивності світловогопотоку на обмеженій ділянці. Використовуйте насадку для делікатної епіляції в режимі GentleMode або пройдіться по тілу в режимі ковзання зі стандартною інтенсивністю. Ковзання вважається оптимальним при обробці рук і ніг, які зазвичай мають знижену чутливість до будь-якого впливу. Зона, що піддається дії зі стандартною насадкою - 3 см.кв.
 
Незалежно від того, в якому режимі ви проводите процедуру, ефект стане помітним лише через кілька послідовних, регулярних сеансів з періодичними підтримками. Проте бажаний результат збережеться набагато довше. Зростання волосся після фотоепіляції припиняється. Втім, коли потрібний миттєвийефект або корекція, скористайтеся чудовою ручною бритвою Venus Extra Smooth Swirl. Вона постачається в комплекті з невеликою косметичкою преміум-класу та головкою для точкової фотоепіляції до вашого основного приладу.

Епілятор BRAUN PL 5137 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор BRAUN PL 5137 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор BRAUN PL 5137 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор BRAUN PL 5137

Тип Фотоепілятор
Кількість швидкостей 2
Джерело живлення Мережа
Габарити Є

* Технічні характеристики Епілятор BRAUN PL 5137 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор BRAUN PL 5137

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN PL 5137

Код товару: 301991
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365384
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 361982
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN PL 5147 18146 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →