Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Катод Hoz до плазмотрона P80 високоресурсний

Код товару: 345612
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монтажні елементи Катод Hoz до плазмотрона P80 високоресурсний

Катод Р-80 призначений для плазмотронів СUT 70,100, пальника Р-80. Застосовується для різання тонколистих металів. Даний вид катода виготовлений з БІЛЬШЕ якісного сплаву міді, нікелю, всередині з КРУГЛОЮ ЛАТУННОЮ ВСТАВКОЮ, що значно збільшує знос матеріалу і робить більш якісний різ, за ​​рахунок круглої латунної вставки.

Ціна: 128 грн
шт

Опис товару Катод Hoz до плазмотрона P80 високоресурсний

 Катод Р-80  призначений для плазмотронів СUT 70,100, пальника Р-80. Застосовується для різання тонколистих металів. Даний вид катода виготовлений з БІЛЬШЕ якісного сплаву міді, нікелю, всередині з КРУГЛОЮ ЛАТУННОЮ ВСТАВКОЮ, що значно збільшує знос матеріалу і робить більш якісний різ, за ​​рахунок круглої латунної вставки.

 
Зносостійкість електродів залежить від багатьох факторів: конструкції і точності виготовлення плазмотрона, якості стисненого повітря, складу і товщини матеріалу, що розрізається, і багато інших. ін
 
Дуже важливу роль відіграє положення самого плазмотрона до металу, що розрізається. Якщо підносити плазмотрон до металу дуже близько або навпаки дуже високо, то це може призвести до швидкого пошкодження електрода.
 
Правильно виконуючи роботу, розхідників (електрод та сопло)  вам вистачить на 20-40 метрів різання металу. Бажано міняти їх одночасно.

Катод Hoz до плазмотрона P80 високоресурсний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Катод Hoz до плазмотрона P80 високоресурсний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монтажні елементи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монтажні елементи и купити Катод Hoz до плазмотрона P80 високоресурсний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Катод Hoz до плазмотрона P80 високоресурсний

Вид Катод
Кількість в упаковці, шт 1

* Технічні характеристики Катод Hoz до плазмотрона P80 високоресурсний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Катод Hoz до плазмотрона P80 високоресурсний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Катод Hoz до плазмотрона P80 високоресурсний

Код товару: 345612
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345609
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →