Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Kaiser KCT 6705 I Herd

Код товару: 168515
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kaiser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Kaiser KCT 6705 I Herd

Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: електрична; Тип: незалежний; Робоча поверхня: склокераміка; Конфорок (шт): 4; Управління: сенсорне; автовідключення; таймер; захист від дітей; індикатор залишкового тепла; Потужність підключення (кВт): 7; Габарити (см): 59x52; Розміри для вбудовування (мм): 560x490

Ціна: 28466 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Kaiser KCT 6705 I Herd

Керамічна плита індукційна
Індукційні нагрівальні елементи забезпечують потужне нагрівання та забезпечують швидкий запуск об'єкта. Гранична температура може бути досягнута миттєво, що призводить до економії часу та енергії. Ця ємність робить варильні панелі, які виготовлені з високоякісного керамічного скла, аналогічно газовим плитам. Варильні панелі мають елегантний дизайн, що додає вишуканий стиль на кухню. Керамічні варильні панелі прості в експлуатації та легко миються. Нагрівальні елементи управляються за допомогою безступінчастого керування.
Індикатор залишкового тепла
Усі електричні плити Kaiser оснащені індикаторами.залишкового тепла, які забезпечують безпеку користувачів. Світлодіод горить доти, доки температура відповідної зони нагріву не перевищить 60 °C. Вимкнені зони нагріву можна використовувати для підігріву посуду, що забезпечує енергозбереження.
Точне керування симером
Система забезпечує автоматичне зниження температури відповідно до обраної. Як це працює? - Спочатку варильна зона зрештою нагрівається, а потім автоматично відключається: температура знижується до попередньо обраної.
Керамічна варильна панель зі скошеними краями
Ця плита має гладку керамічну поверхню зі злегка скошеними краями. Конструкціяварильної панелі не тільки вражає естетично, але й забезпечує легке та зручне чищення.

Вбудована поверхня Kaiser KCT 6705 I Herd Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Kaiser KCT 6705 I Herd в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Kaiser KCT 6705 I Herd в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Kaiser KCT 6705 I Herd

Тип поверхні Електрика
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Колір панелі конференцій Сірий
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 59x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Kaiser KCT 6705 I Herd можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Kaiser KCT 6705 I Herd

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kaiser KCT 6705 I Herd

Код товару: 96764
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213081
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 79163
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →