Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж KA-BAR

Код товару: 315845
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: KA-BAR
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж KA-BAR

Шийний ніж TDI LDK (Last Ditch Knife) – найменша модель у серії тактичних ножів TDI Knives від Ka-Bar

Ціна: 1440 грн
шт

Опис товару Ніж KA-BAR

 Шийний ніж TDI LDK (Last Ditch Knife) – найменша модель у серії тактичних ножів TDI Knives від Ka-Bar. Невеликі розміри ножа дозволяють носити його на шиї або в гаманці, а у разі роззброєння або у великій тисняві використовувати як ніж «останнього шансу» для самооборони.

 
Тактичний ніж виготовлений з міцної нержавіючої сталі 9cr18 і покритий чорним матовим захисним покриттям антивідблиску. Правильно спрофільована форма рукоятки, спеціально вирізані отвори та ребра забезпечують надійний та надійний хват.
 
Разом з Neck TDI користувач отримує нейлонові піхви.
 
Ножі Ka-Bar є справжньою легендою, вони увійшли до історії холодної зброї, оскільки стализнаменитими ножами морської піхоти США за часів Другої світової війни. Розвиток компанії досягає справді американських масштабів – бойові ножі Ka-Bar відомі у всьому світі. За останні десятиліття своєї діяльності американські ножі Ka-Bar стали справді культовими. Сьогодні ця компанія пропонує широкий асортимент модифікацій ножів Ka-Bar, випускаючи мисливські, туристичні та складні моделі. Сучасні матеріали та надійне виконання дозволили ножам Ka-Bar завоювати серця мільйонів шанувальників у всьому світі.
 
Серія TDI від Tactical Defense Institute - це добірка "різнокаліберних" тактичних ножів, створених для надзвичайних ситуацій.
 
У дуже близькихзіткненнях, коли підозрюваний намагається вихопити пістолет, або працівник при виконанні не може отримати доступ до свого пістолета, ніж TDI доступний як нож «останнього варіанту». При носінні на брючному поясі весь блок - ніж і піхви - добре ховається. Розроблено Джоном Беннером, власником Інституту тактичного захисту.

Ніж KA-BAR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж KA-BAR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж KA-BAR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж KA-BAR

Загальна довжина, мм 92 мм
Тип Нескладний
Огляд Шийний ніж
Scabbard/Czech Чохол
Кількість предметів 2 шт
Лезо Сталь
Країна-виробник товарів Китай

* Технічні характеристики Ніж KA-BAR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж KA-BAR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KA-BAR

Код товару: 330206
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330211
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330214
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →