Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Генератор Könner&Söhnen KS 4100i E

Код товару: 213188
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Könner&Söhnen
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Генератори та електростанції Генератор Könner&Söhnen KS 4100i E

Генератор KS 4100iE німецької ТМ "Könner & Söhnen" - це зручне джерело електроенергії. Вбудований електронний блок з мікропроцесорним управлінням контролює роботу генератора та забезпечує фіксовану частоту 50 Гц та напругу 230В.

Ціна: 49665 грн
шт

Опис товару Генератор Könner&Söhnen KS 4100i E

Економічний режим дозволяє знизити витрату палива до 50% при малих навантаженнях завдяки зниженню оборотів двигуна. Альтернатор з мідною обмоткою та потужний двигун K&S гарантують безаварійне та тривале використання та відповідають усім європейським стандартам якості. Наявність LСD-дисплея дає можливість якісніше контролювати роботу генератора та своєчасно проводити його технічне обслуговування.

правильною синусоїдою

Вбудований електронний блок змікропроцесорним управлінням контролює роботу генератора, забезпечує частоту 50 Гц та напругу 230В для надійної роботи чутливої ​​та високоточної електроніки.

НАДІЙНИЙ ДВИГУН

Фірмовий надійний двигун K&S відрізняється підвищеною зносостійкістю, тривалою та стабільною роботою, і відповідає всім європейським стандартам якості, у тому числі EURO V.

Спрощена система запуску двигуна 3 в 1

Універсальний вмикач двигуна 3 в 1 для максимально легкого та зручного запуску генератора, поєднує функції паливного крана, повітряної заслінки та електричного запуску двигуна.

ЕКОНОМІЧНИЙ РЕЖИМ

Режим економії палива ECONOMY MODE зменшує витрату палива до 50%при малих навантаженнях завдяки зниженню обертів двигуна.

Ергономічний ПАНЕЛЬ УПРАВЛІННЯ

Зручне розташування функцій: багатофункціональний LED-дисплей (лічильник мотогодин, вольтаж, частота), індикатори контролю стану генераторної установки, сигналізують про робочий режим, спрацювання автомата захисту при перевантаженні або короткому замиканні, про низький рівень масла, кнопка Reset для перезавантаження системи контролю та відновлення подачі напруги, роз'єм для паралельного підключення генераторів, два USB-виходи (5B/1A, 5B/2.1A), типова автомобільна розетка 12В, що дає можливість підключення широкого спектру автомобільних пристроїв, гаджетів та зарядки акумулятора, розетки 230заземлення.


Генератор Könner&Söhnen KS 4100i E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Генератор Könner&Söhnen KS 4100i E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Генератори та електростанції купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Генератори та електростанції и купити Генератор Könner&Söhnen KS 4100i E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Генератор Könner&Söhnen KS 4100i E

Кількість фаз Однофазний
Генератор Синхронний
Стартова система Ручна/Електро
номінальна потужність 3.6 кВт
максимальна потужність 3.6 кВт
Двигун 4-тактний, OHV
додаткові характеристики Система охолодження: Повітряна примусова
Розміри 600х420х425
Вага 38

* Технічні характеристики Генератор Könner&Söhnen KS 4100i E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Генератор Könner&Söhnen KS 4100i E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Könner&Söhnen KS 4100i E

Код товару: 161805
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365420
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360663
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →