Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Генератор бензиновий Kraft&Dele KD160 3,5 kw

Код товару: 369824
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kraft&Dele
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Генератори та електростанції Генератор бензиновий Kraft&Dele KD160 3,5 kw

Номінальна потужність: 3,5 кВт; Кількість фаз: Однофазний; Система пуску: Ручний стартер; Максимальна потужність: 3,8 кВт; Витрата палива: 0.6 л/год; Об'єм паливного бака: 15 л; Вага: 40 кг

Ціна: 15102 грн
шт

Опис товару Генератор бензиновий Kraft&Dele KD160 3,5 kw

Генератор бензиновий KD160 3.5 kWT KraftDele

Бензиновий генератор Kraft Dele KD-160 3500 W – потужний та перевірений апарат, який зможе стати резервним джерелом живлення за відсутності основної електричної енергії. Активно використовуються у заміських будинках, дачах, на складах, за містом. Ця модель завоювала велику симпатію завдяки відмінному поєднанню хорошої якості за доступну ціну. У бензиновому генераторі Kraft Dele KD-160 3500 W є досить потужний чотиритактний двигун з охолодженням повітряного типу. Він забезпечує електроживленням необхідні електричні прилади та інструменти. Перевагою пристрою є можливість використання за будь-яких погодних умов. Йому не страшні сильніморози або запиленість, а також висока вологість. Сама конструкція виконана з високоякісних матеріалів і за потреби може оснащуватися візком для зручного транспортування. Низький рівень шуму, порівняно з іншими аналогами, забезпечує зручну роботу. Великий паливний бак забезпечує тривалу роботу пристрою без додаткової заправки. Захист від низького рівня масла забезпечує тривалий термін служби двигуна.

Особливості генератора KD160:

Автоматична зупинка при зниженому рівні масла;
Автоматичне регулювання вихідної напруги AVR;
наявність вольтметра; Кількість розеток 16А – 2шт.

Електрогенератор KD160 польського бренду Kraft & Deleмає статор генератора із міді! Мідна обмотка не потребує додаткового захисту. Він дуже добре виробляє електрику та тепло, тому його часто використовують в електриці. Не окислюється та витримує екстремальні погодні умови. Обмотка виконана з якісного матеріалу та гарантує безвідмовну роботу!

Технологія Smart Throttle (Керування швидкістю перемикання передач)

На відміну від традиційних генераторів, що працюють із постійною швидкістю/числом оборотів за хвилину, портативний генератор KRAFT&DELE обладнаний мікропроцесором, керованим технологією Intelligent Throttle Technology, яка регулює швидкість двигуна в точній відповідності до навантаження. Якщо генератор не має багатопристроїв, він працює з меншою швидкістю.

Таким чином, генератор знижує витрату палива, продовжуючи термін служби двигуна та збільшуючи інтервали між заправками паливного бака. У міру збільшення навантаження генератор автоматично збільшує швидкість та кількість обертів відповідно до потреби енергії.

Функція перемикання швидкостей генератора має багато переваг:

збільшує термін служби пристрою за рахунок зниження зносу двигуна,
ефективно розпоряджається паливом та економічний в експлуатації,
екологічно чистий

Якісно виконано намотування з гарного матеріалу – запорука безвідмовної роботи!

Генератор бензиновий Kraft&Dele KD160 3,5 kw Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Генератор бензиновий Kraft&Dele KD160 3,5 kw в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Генератори та електростанції купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Генератори та електростанції и купити Генератор бензиновий Kraft&Dele KD160 3,5 kw в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Генератор бензиновий Kraft&Dele KD160 3,5 kw

Кількість фаз Однофазний
Стартова система Ручний стартер
номінальна потужність 3,5 кВт
максимальна потужність 3,8 кВт
Паливо Бензин
Обсяг паливного бака 15 л
Вага 40 кг

* Технічні характеристики Генератор бензиновий Kraft&Dele KD160 3,5 kw можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Генератор бензиновий Kraft&Dele KD160 3,5 kw

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Генератор бензиновий Kraft&Dele KD160 3,5 kw

Код товару: 369821
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 369824
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320422
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →